Ocena wątku:
  • 41 głosów - średnia: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dendrofilia- Zgwałcił drzewo i powoli staje się rośliną

[Obrazek: chi%C5%84scy-lekarze.jpg]

Chińscy naukowcy badają przypadek 24 – letniego studenta, który oddawał się praktykom seksualnym wraz z drzewami. Dendrofilia – bo tak nazywa się ten rodzaj dewiacji, jest stosunkowo rzadko spotykanym zjawiskiem. Jednak w przypadku chińskiego studenta skutki chwili przyjemności są nad wyraz dotkliwe.

W ciele badanej przez nas osoby wykryliśmy chlorofil, który jak wiemy występuje tylko i wyłącznie w roślinach – powiedział na konferencji prasowej prof. Xau Xei Chang z Chińskiej Akademii Nauk. Chińczyk, którego tożsamości nie ujawniono znajduje się pod baczną opieką lekarzy. Z nieoficjalnych informacji wiadomo, że jego stan pogarsza się. Jak powiedział w rozmowie z Chińską Agencją Informacyjną brat chorego, na skórze można dostrzec chropowate stwardnienia, łudząco przypominające korę młodego drzewa.
Owszem jest to bardzo specyficzny i rzadki przypadek, jednak możliwy – odpowiedział na pytanie dziennikarzy prof. Chang. Materiał genetyczny mężczyzny może wejść w reakcję z żywicą pewnych gatunków drzew. Jeżeli owa żywica dostanie się do wnętrza organizmu skutki mogą być różne.
Póki co walka o życie Chińczyka trwa. Podaje mu się dużo wody z niewielką domieszką środka użyźniającego glebę. Lekarze pracują także nad lekarstwem, które jest w stanie zahamować narastające objawy.
szokujące.pl

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

::lol:: nooo jasssneee

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Przeczytałaś dokładnie co jest napisane? :wink:  Odniosłam wrażenie, że nie skoro lekarze twierdzą co innego.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Muszę uważać, bo pewna czereśnia w moim ogrodzie jakoś szczególnie mi się podobała.
Dobrze że nie mam kiedy tam chodzić, to i ewentualne pokusy mnie nie dopadną.
Odpowiedz

Tak jak ja lasu staram się unikać co by mnie jaki dąb nie zaatakował zabsa7

Hogan- Izabela
Odpowiedz

no niby lekarze a jak to wymyślone jakieś? albo to jakaś inna choroba. jest taka co skóra wygląda właśnie jak drzewo, ale to nie wcale od gwałcenia drzew. no i po co karmią go tym czymś do użyźniania gleb? szkoda, że w ziemię nie zasadzili jeszcze.

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

ooo kurcze...może metasekwoję zgwałcił, ładne drzewo...i zamiast drzewa sam zaszedł w ciążę no i lekarze muszą podkarmiać nawozem, żeby drzewko zdrowo rozwijało się i zdrowe się urodziło...no co? ponoć cuda zdarzają się na świecie ::lol::
Odpowiedz

Figuniu, ja sobie żarty robię bo nie wierzę w takie przypadki. Owszem, może jakiś zboczek
rzucać się na dziuplę w drzewie ale żeby sam po tym zmieniał się w drzewo?
Moja reakcja była taka: Bła, ha, ha, ha!   :ubawa:

A Ty Myszko też za dużo do lasu nie chodź wsydzamsie

Hogan- Izabela
Odpowiedz

dlaczego? jeszcze nie spotkałam zboczonego drzewa ubawa2
Odpowiedz

Coraz ciekawszych rzeczy się dowiaduję. oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości