Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Najgorsze są linki na portalach co udają artykuły, a są oszukańczymi reklamami z lipnymi komentarzami, mogę wkleić przykłady takich oszustów.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Nie ma potrzeby wklejania więcej, pod linkiem są podani oszuści a w filmiku jak działają i tego trzeba się wystrzegać.
I właśnie pod linkiem jest taka reklama, za którą musisz zapłacić a w rezultacie udostępniasz swój numer telefonu a
oni przez to codziennie później kasują ci z konta na telefonie 10 zł.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 2,269
Liczba wątków: 83
Reputacja:
64
Zodiak: Byk
nawet na twittera już tacy oszuści weszli, i to niby ktoś kogo obserwujesz, wysyła ci wiadomość prywatną z jakimś linkiem a to okazuje się czysty spam i oszustwo. Ale wiem, że nieraz takie numery można tez zablokować. Ja na starym numerze właśnie tak sie złapałam, że co miesiąc ściągało mi 10 zł z kąta a potem, już niestety nie pamiętam jak, zablokowałam to. ktoś mi to poradził i już mi nie zabierali.
...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Liczba postów: 2,269
Liczba wątków: 83
Reputacja:
64
Zodiak: Byk
no u mnie tez znajomi wysyłaja tak samo na fb i tt i ja sie pytam co to a oni, że tego nie wysyłali
...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Boty nie wysłałyby czegoś z kont tych ludzi, musieli choćby zalajkować albo dodać komentarz.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2015, 16:35 przez
hogan.)