Ocena wątku:
  • 19 głosów - średnia: 3.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

UWAGA na naciągaczy na FB i Youtube!

Dziś ktoś upublicznił na mojej osi czasu takie coś:

Bez obaw, w ten link możecie wejść, sprawdzony przeze mnie ale nie otwierajcie w nim filmiku!!!

http://e-students.pl/artykul/impreza.html?rr1

A tu jak ostrzegają przed podobnymi oszustami:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Najgorsze są linki na portalach co udają artykuły, a są oszukańczymi reklamami z lipnymi komentarzami, mogę wkleić przykłady takich oszustów.
Odpowiedz

Nie ma potrzeby wklejania więcej, pod linkiem są podani oszuści a w filmiku jak działają i tego trzeba się wystrzegać.
I właśnie pod linkiem jest taka reklama, za którą musisz zapłacić a w rezultacie udostępniasz swój numer telefonu a
oni przez to codziennie później kasują ci z konta na telefonie 10 zł.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

nawet na twittera już tacy oszuści weszli, i to niby ktoś kogo obserwujesz, wysyła ci wiadomość prywatną z jakimś linkiem a to okazuje się czysty spam i oszustwo. Ale wiem, że nieraz takie numery można tez zablokować. Ja na starym numerze właśnie tak sie złapałam, że co miesiąc ściągało mi 10 zł z kąta a potem, już niestety nie pamiętam jak, zablokowałam to. ktoś mi to poradził i już mi nie zabierali.

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

U mnie to dał ktoś z moich znajomych, to jeszcze fajniej. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

no u mnie tez znajomi wysyłaja tak samo na fb i tt i ja sie pytam co to a oni, że tego nie wysyłali

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Taaa... pewnie siostra Kunegunda wysłała ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

podobno to jakieś boty

Odpowiedz

Boty nie wysłałyby czegoś z kont tych ludzi, musieli choćby zalajkować albo dodać komentarz.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(15-06-2015, 9:29 )FigGa91 napisał(a):  podobno to jakieś boty

To prawda.!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości