Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

śniło mi się że bra£em udział w programie Master Chief i robiłem sałatke warzywną.
Odpowiedz

śniło mi się, że jadłem ryby, tzn śledzie i poza tym nic innego w tym śnie się działo
Odpowiedz

Nic mi się nie śni i z tego jestem zadowolony bo nie musze kombinować co oznacza ten sen

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Bonaparte, ryby to fortuna!!! Graj w totka!  :wrzeszcz: 

Mam podobnie jak Krzysiu, wolę nie opisywać i nie pamiętać, bo nieraz budzę się cała zlana potem ze strachu... i tyle wsydzamsie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

słuchałem nocą blind guardian i mi się śnilo że rano pomyliłem autobusy i się spóźniłem do pracy, a w autobusie jakaś dziewczyna sprzedawała balony oczko
Odpowiedz

A ja we śnie odciąłem przypadkowo kawał ucha mamie i drugiego też. Mimo bezsensu to bardzo realistycznie jakoś wyglądało i siedzi mi w głowie do tej pory, ten sen.
Odpowiedz

sniło mi się że szatana ukrzyżowano na dmuchanym krzyżu oczko
Odpowiedz

Mnie się śniło że na Gryfie ukazało się ogłoszenie że Hogan jest poszukiwana przez Świętą Inkwizycję i jest zobowiązana z wiązką słomy lub chrustu zgłosić się do najbliższego probostwa, komendy powiatowej lub gminnej Milicji Obywatelskiej, ewentualnie najbliższej placówki ORMO...które zawsze czuwa.
Obecność Obowiązkowa.
Odpowiedz

Mnie się śniło,że wszedłem do autobusu i... nie miałem pieniędzy na bilet.
Odpowiedz

snilo mi sie ze bylem w salonie fryzjerskim i fryzjerka usiadla mi na kolanach ubawa
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości