Liczba postów: 2,197
Liczba wątków: 73
Reputacja:
177
Zodiak: wodnik
Jest środowe popołudnie i wszystko wskazuje na to, że Trump wygrał i to wysoko...
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Okopress aktualizuje stronę na bieżąco i taka jest informacja.
Trump wygrał wybory prezydenckie w Stanach Zjednoczonych.
Według prognozy CNN Donald Trump zdobył 10 głosów elektorskich w stanie Wisconsin. To zamyka walkę o prezydenturę.
Trump ma na koncie 276 głosów elektorskich, a do wygranej wystarczy 270.
Brawo! Ja się cieszę, bo to Prezydent, który popiera Polskę. Tylko Niemcom to nie w smak, bo stracili na tym jako liderzy Europy.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Trump jest jaki jest, ale coś jest na rzeczy że wygrał wybory i popiera go ktoś taki jak Musk.
Kamale za to popierały oderwane od rzeczywistości gwiazdeczki jak Taylor Swift. I to miało jej dać wygrać wybory.
To jest z jednej strony człowiek podbijający kosmos z drugiej gwiazdeczką od trzęsienia dupą na scenie.
Myślę że i w USA mają dosyć LBGT. Zresztą widziałem też jakieś filmiki pokazujące że i sporo murzynow popiera Trumpa a nawet latynosów.
I wystarczy włącz co sobie jakiś wywiad z Kamalą że nie jest ona wcale mądrzejsza od Trumpa. Nie ma nic mądrego do powiedzenia i się głupio śmieje cokolwiek powie, coś w stylu polskich posłanek i ministr w stylu Jachiry czy jakiejś Ewy Kopacz.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
I dlatego pisałam, że Niemcy są na przegranej pozycji i jak czegoś bym się miała obawiać, to chyba tylko wojny ze
strony Niemiec ale USA nas obroni, więc ja jestem spokojna.
Sam Tusk nic zrobić nie może.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"