Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Znasz odpowiedzi?

(13-06-2024, 22:41 )hogan napisał(a):  Co do małp, to żadna odpowiedź, bo każdy gatunek, który ewoluował, to poprzedni przestał istnieć a tu mamy i małpy i ludzi.
Niemożliwe więc jest abyśmy byli w linii prostej spokrewnieni z małpami a tak twierdzi nauka.

Oczywiście, że przestał istnieć gatunek, z którego ewoluowali ludzie, ale nie my jedyni byliśmy potomkami tego gatunku. Czy tak trudno zrozumieć, że dzieci tego gatunku zasiedliły różne tereny i na tych różnych terenach potrzebne były różne przystosowania i dlatego jedne dzieci zostały na drzewach, a inne poszły na sawanny, gdzie umiejętność chodzenia po drzewach była mniej przydatna od szybkiego biegania i wysoko ustawionej głowy, by szybko zobaczyć zbliżające się w trawach niebezpieczeństwo...
Odpowiedz

Dobrze, że Ty wszystko rozumiesz i wymądrzasz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał!
Nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią, bo nie tak działa ewolucja.

Uii, czepiasz się drobnostek, sam robiąc błędy.

Do dupy z takimi dyskutantami.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Mnie ciekawi czy jeśli ewolucja nadal trwa to psy koty będą ewoluować w mądrzejsze istoty i za kilka tysięcy lat będą np. już w stanie komunikować się językiem ludzkim.
Odpowiedz

(17-06-2024, 8:57 )bonaparte napisał(a):  Mnie ciekawi czy jeśli ewolucja nadal trwa to psy koty będą ewoluować w mądrzejsze istoty i za kilka tysięcy lat będą np. już w stanie komunikować się językiem ludzkim.
Trwa, ale czemu niby zwierzaki miałyby ewoluować w kirunku porozumienia z człowiekiem? ? ?
Niektórym ludziom może by to pasowało. 
Ale zwierzakom mogłoby zaszkodzić. 
Gadający kot mógłby zakablować co pani robiła, jak pana nie było.... 
I stracił by sympatie pani, a może i życie...? ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Ja się nauczyłem szczekać i kiedyś dość dobrze dogadywałem się z moimi psicami  buziak fizja3
1
Odpowiedz

A jakby Dinozaury nie wyginęły to ciekawe czy stworzyli by cywilizację dinozaurów.
Odpowiedz

(17-06-2024, 8:57 )bonaparte napisał(a):  Mnie ciekawi czy jeśli ewolucja nadal trwa to psy koty będą ewoluować w mądrzejsze istoty i za kilka tysięcy lat będą np. już w stanie komunikować się językiem ludzkim.
To raczej ludzie powinni nauczyć się zwierzęcej mowy.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(18-06-2024, 19:31 )bonaparte napisał(a):  A jakby Dinozaury nie wyginęły to ciekawe czy stworzyli by cywilizację dinozaurów.
Pewnie tak a my służylibyśmy im jako 'kurczaki'.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nawet była książka o tym którą chciałbym przeczytać. Harry Harrison Eden.
Odpowiedz

(18-06-2024, 19:31 )bonaparte napisał(a):  A jakby Dinozaury nie wyginęły to ciekawe czy stworzyli by cywilizację dinozaurów.
Dawne dinozaury to dzisiejsze ptaki, więc jednak ich ewolucja nie poszła w kierunku, który tobie wydaje się oczywisty...
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości