Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

Nie każdy chce zrozumieć sen. Ja w to nie wierzę i nie uznaję ale odczytuję bezbłędnie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(28-05-2024, 16:44 )hogan napisał(a):  Ja w to nie wierzę i nie uznaję ale odczytuję bezbłędnie.
Twoje prawo nie wierzyc w co tylko chcesz
Odczytałaś błędnie. 
Ten sen już uległ realnej realizacji. I dzięki temu wiem że oznaczał wiele przyjemności
mutasek2
Odpowiedz

To dobrze, że tak go rozumiesz, jednak ja jestem pewna, że miał całkiem inne podłoże. slecausuuski

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Miałem kiedyś sen, że kupiłem sobie płytę (dawno mi się to śniło, jak jeszcze kupowałem sobie płyty) i nie mogłem znaleźć. Pamiętam że w tym śnie miała taką własnie okładkę ta plyta,. Wtedy nigdy nie słyszałem tego, ale możliwe że gdzieś mi się rzuciła w oczy okładka w internecie czy Teraz Rocku. Możliwe bo kiedyś słuchałem takiej muzyki. 

No i ostatnio znalazłem na Spotifu tą płytę raczej przez przypadek. 

Płyta okazała się taką sobie podróbką Dream Theater, w sumie nawet mi się podoba.

Co ciekawe nazwa zespołu zawiera słowo "sen"/
Odpowiedz

Nie znam całych okoliczności snu, więc mógł to być nawet sen proroczy ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Kilka nocy temu...
 Zebrałam do pudełka (chyba po butach) wszystkie moje pieniądze. Wybrane z banku, schowane pod pościelą,  w kopertach ... zebrało się pełne pudełko stówek.
Pudełko w reklamówce zawiesiłam na rączce roweru i miałam jechać do lasu zakopać ale zachciało mi się siku więc poszłam w krzaki.
Gdy wróciłam do roweru - pudełka nie było...
Na tym sen się skończył.

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

A nie dostałaś ostatnio gdy był ten sen, jakiegoś powiadomienia o zapłacie, rachunek, kredyt, inny dług czy coś ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Mi sie dziś śniła bardzo gęsta mgła.Nić przez nią nie widziałem.
Odpowiedz

W sumie niedawno miałem sen, że jechałem busem, i przed busem przeszedł na pasach Janusz Rewiński. Nie kojarzę teraz czy to mi się śniło przed jego śmiercią czy po.
Odpowiedz

(09-06-2024, 19:41 )Jimmy napisał(a):  Mi sie dziś śniła bardzo gęsta mgła.Nić przez nią nie widziałem.

Dopada Cię pustka, samotność i nie wiesz jak sobie z tym poradzić.

bonaparte napisał(a):  Nie kojarzę teraz czy to mi się śniło przed jego śmiercią czy po.

To bardzo ważny szczegół we śnie. Uważaj na siebie, jeśli śniłeś go po jego śmierci a jak przed, to potraktuj jak myślenie o nim.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości