Ocena wątku:
  • 35 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Telewizor ale do komputera

Właśnie kupiłem sobie telewizor 32 całe do komputera. Będzie służył jako monitor pod HDMI. W ten sposób otrzymujemy duży ekran za małą cenę.
Odpowiedz

Wczoraj o tym myślałem. Jeszcze można pad kupic i można grać jak na konsoli.
Odpowiedz

Jeśli za małą cenę, to pewnie ze słabą matrycą, ale to kwestia gustu i potrzeb...
Odpowiedz

Ten trend jest znany w Ameryce od wielu lat i to dobra opcja paaluh

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(15-03-2024, 21:40 )hogan napisał(a):  Ten trend jest znany w Ameryce od wielu lat i to dobra opcja paaluh
Niedobra.
Mam tak i jest do dupy, prawie go nie używam.
Może mam pecha... - Fakt, że nie zastanawiałem się, jak się 'dobada' karta graficzna i winda z ekranem tv.

Filmy ok, grać nie gram , ale może i ok ale sama winda, operacje na plikach, przeglądarki...
Bardzo to wszystko nieporęcznie się układa. 

Radził bym przed zakupem sprawdzić jak bedzie wyglądała winda na tv.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Tylko, że ja nie pisałam o czymś, co nie współgra lecz o monitorze i jak wszystko współgra, to świetna sprawa hug

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(16-03-2024, 1:30 )hogan napisał(a):  Tylko, że ja nie pisałam o czymś, co nie współgra lecz o monitorze i jak wszystko współgra, to świetna sprawa hug
No tia ubawa  To może być faja opcja. Tyle , że lepiej sprawdzić przed zakupem.

Ja nie sprawdziłem i..... :smutek:  'Poresztom'  ubawa może to by się jakoś ustawiło , ale wszystko robie na smartfonie ,
Kompa odpalam może raz na miesiąc i to racze laptopa nie skrzynke....
To mi sie niechce walczeć z windą do upadu .  ubawa

Odpowiedz

32 całe wygląda super na Biórku jak monitor. Telewizor LG za 800 zł kupiłemubawa mam duży tani monitor no i telewizor ma głośniki więc nie potrzeba mi osobnych .
Odpowiedz

(02-04-2024, 16:35 )ngruby napisał(a):  32 całe wygląda super na Biórku jak monitor. Telewizor LG za 800 zł kupiłemubawa mam duży tani monitor no i telewizor ma głośniki więc nie potrzeba mi osobnych .
Fajnie ubawa
A jak na tym winda wygląda , aplikacje , katalogi ?

Odpowiedz

Normalnie, tak jak na lapku ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości