Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

(16-08-2023, 21:27 )hogan napisał(a):  Pewnie przez to, że często groby odwiedzasz.

No trzeba opleć
Odpowiedz

Śniło mi się, że byłem aktorem filmowym i kręciłem jakąś komedię w Ghanie. Reżyser to był jakiś murzyn i tylko chodziłz kamerą a ja łaziłem i się wygłupiałem improwizując. Trochę sie bałem bo wkoło trwała wojna.
Odpowiedz

(31-07-2014, 4:23 )hogan napisał(a):  
Różnym ludziom śnią się różne rzeczy: smoki, pokręcone sytuacje, sprawy doczesne...

[Obrazek: 2408-droga-do-szczescia-.jpg]
A Tobie? Co ostatnio się śniło? wsydzamsie
Że domalowano mnie do grafiki obrazującej "Schody do nieba" Led Zeppelin
Odpowiedz

Nie pchaj się na te schody, jeszcze zdążysz. sadsmut3

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Jak wcześniej pisałam, moje sny bywają różne ... były prorocze ale większość , to sny głupie i zwariowane , pozbawione sensu (tych jest najwięcej) , ale wszystkie są kolorowe i dopóki po przebudzeniu nie spojrzę w jasność, to pamiętam niektóre fragmenty danego snu.
Zupełnie niedawno śnił mi się mój idol , że byliśmy w lesie na jakiejś polanie. 
Ja  w śpiworze sobie leżę na ziemi a mój idol nad ogniskiem w wielkim kotle coś miesza.
Pytam co  robi, a on na kiju wyjmuje z gorącej kąpieli, wielkie parujące galoty (właściciel musiał mieć ze 3 metry w pasie)...
i odpowiada mi , że mam się szykować bo jestem następna w kolejce.
 Nie  dospałam wyjaśnienia, czy mój idol chciał do gara wsadzić mnie  czy tylko moje majteczki.

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

Niech zgadnę. Masz kilka kilo za dużo tu i ówdzie i ktoś zrobił Ci przytyki z tego powodu albo sama o tym myślisz, że
mogłabyś zrzucić parę kilo. wsydzamsie Bez urazy ale sny lubią być bardzo przewrotne.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(26-11-2023, 18:08 )hogan napisał(a):  Niech zgadnę. Masz kilka kilo za dużo tu i ówdzie i ktoś zrobił Ci przytyki z tego powodu albo sama o tym myślisz, że
mogłabyś zrzucić parę kilo. wsydzamsie Bez urazy ale sny lubią być bardzo przewrotne.

Kilka kilo tu i ówdzie - to delikatnie powiedziane.
Od kiedy mam cukrzycę- nie umiem zrzucić  nadmiaru ... nawet jego małej cząstki.
Bardzo mnie to martwi i moich lekarzy - też.

Czy sądzisz, że te wielkie gacie - to były przestrogą dla mnie ?

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

Nie tyle co przestrogą ale, że martwi Cię to.
Jako dietetyk, proponuję Ci, całkowicie zrezygnować z wyrobów mącznych. Dla cukrzyków, bardzo często to pomaga
zredukować masę. Przez pieczywo, ciasta typu pizza i makarony, zjadamy nadmiar cukru.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Śniła mi się wojna z Ruskimi. Służyułem w armii i z jakąś dziewczyną napierdzielałem z moździerza w ruskich ale w ogóle nie umiałem tego obsługiwać, więc nie trafiłem. Poszedłem sobie więc na bazary.
Odpowiedz

Za dużo polityki chyba. cwaniak

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości