Liczba postów: 12,804
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Otóż to. To jest w tym głupie że ludzie tydzień przed sylwestrem strzelają nawet w dzień, a potem po sylwestrze też lubią się postrzelać jeszcze. Gdyby ograniczyli się tylko do Sylwestra i do momentu zmiany roku może byłoby to bardziej wygodne dla właścicieli psów.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Zamiast strzelać, to daliby kasę na jaki charytatywny cel... na przykład na protezy dla tych, którym od fajerwerków
już ręce pourywało.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
A co ciekawego jest w tych fajerwerkach które amatorsko uruchamiane okaleczają ludzi i wyrządzają krzywdę zwierzętom?
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Chętnie wsiądę do furmanki, pod warunkiem że drogi będą dostępne dla furmanek i wycofają wszystkie auta.
A ja mam tam, gdzie słońce nie dochodzi, ludzi co strzelają i będę z tym walczyła na ile sił mi starczy.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Od samochodów giną nie tylko zwierzęta ale i ludzie. To nic dobrego. Ale postęp rządzi się swoimi prawami i możliwe że autonomiczne pojazdy wyeliminują znaczną części niebezpiecznych zdarzeń na drogach.
I zgodzę się z Hogan pokazy laserowe są ciekawsze niż fajerwerki hukowe. I nie szkodzą zwierzętom lądowym. Nie wiem jak z ptakami ale nocnych ptaków jest niewiele.