Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 19 głosów - średnia: 3.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kaczyński jest rudy, to i fałszywy

[Obrazek: hf34wsW.jpg]
[Obrazek: NkkCLSC.jpg]
[Obrazek: pe6A0g8.jpg]

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Możliwe, źe mieli peruki. W tym filmie nawet głosy nie są ich.

Poza tym kolor włosów się zmienia z wiekiem. Ja w przedszkolu miałem jasne włosy, jak widzę na zdjęciach, obecnie bardzo ciemny blond.
Odpowiedz

Nie mieli żadnych peruk ani włosy nie były farbowane.
Z wiekiem kolor się zmienia ale faktem jest, że urodzili się jako rudzielcy, jak pomarańcze i to nigdy się nie zmieni, bo
rudych ciało jest... specyficzne, ma gryczkę i piegi i jak nawet z wiekiem kolor włosów się zmieni, to te
charakterystyczne znamiona pozostaną. Czasem bywa tak, że ktoś może być brunetem i mieć gryczkę czy piegi
ale skóra 'mówi', ze w genach jest rudzielcem. Bez dwóch zdań, Kaczyński jest rudy.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(28-10-2023, 8:54 )bonaparte napisał(a):  Możliwe, źe mieli peruki. W tym filmie nawet głosy nie są ich.

Poza tym kolor włosów się zmienia z wiekiem. Ja w przedszkolu miałem jasne włosy, jak widzę na zdjęciach, obecnie bardzo ciemny blond.
jenyzor Rudy to jest Tusk.

Na tych zdięciach chłopcy są bardzo mocno ucharakteryzowani. To była bajka, pstacie są mocno wystylizowane , z namalowanymi piegami itp. 

Naszą szefową wyraźnie nie opuścił jeszcze amok kampanijno wyborczy .
Gotowa widzięć gwiazdy w dzięń, a słońce w nocy.
Mówić na papugę wrona, a kolibra opisać jak 60 kilowego nielota pingwinowatego.
Fakty się nie liczą.
A na prawdę:
Wrona jest czarna.
Koliber mały.

A rudy jest Tusk   jenyzor

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Nieprawda, Kaczyńscy mają gryczki i piegi naturalne a co do zdjęć, nie są mocno ucharakteryzowani, co jedynie do
ich piegów, inne domalowano. Kaczyński jest rudy a Tusk jest blondynem, no chyba, ze ktoś  nie rozróżnia
kolorów albo jest daltonistą.

Tusk nie ma kolorowych zdjęć ale na podstawie dziewczynki, widać, że jest blondaskiem.

[Obrazek: e14d60d8bbe8e7135c5d0b597f0f5023,0,0,0,0.jpg]

A tu się przypatrz, mają piegi i Lech ma gryczkę na policzku.

[Obrazek: S4Wk9kpTURBXy81Y2JlZTY4NTg5OThhNDhlYzRiO...w94AAaEwAQ]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nie tam, żeby coś, ale wydaje mi się, że ten film był czarno biały, co oznacza, że kolor włosów po pokolorowaniu niekoniecznie musi być taki jaki był naprawdę...
Odpowiedz

(28-10-2023, 10:45 )hogan napisał(a):  Nieprawda, Kaczyńscy mają gryczki i piegi naturalne a co do zdjęć, nie są mocno ucharakteryzowani, co jedynie do
ich piegów, inne domalowano. Kaczyński jest rudy a Tusk jest blondynem, no chyba, ze ktoś  nie rozróżnia
kolorów albo jest daltonistą.

Tusk nie ma kolorowych zdjęć ale na podstawie dziewczynki, widać, że jest blondaskiem.

[Obrazek: e14d60d8bbe8e7135c5d0b597f0f5023,0,0,0,0.jpg]

A tu się przypatrz, mają piegi i Lech ma gryczkę na policzku.

[Obrazek: S4Wk9kpTURBXy81Y2JlZTY4NTg5OThhNDhlYzRiO...w94AAaEwAQ]
Wiem wiem , a pingwiny latają szybując nad Andami.
Tylko się nie denerwój, wszystko bedzie dobrze . ubawa

Odpowiedz

Fakt fakt to Tusk rudy do końca tak bardzo nie jest, ale się przyjęło bo jest fałszywy że mówi się na niego ryży.
Miałem w klasie w podstawowce jednego ryżego i nie poznałem bardziej wrednego typa.
Kiedyś na studiach zakochałem się w takiej jednej rudej ale nie była mną zainteresowana.
Odpowiedz

(28-10-2023, 12:40 )Traf napisał(a):  Nie tam, żeby coś, ale wydaje mi się, że ten film był czarno biały, co oznacza, że kolor włosów po pokolorowaniu niekoniecznie musi być taki jaki był naprawdę...
Ja oglądałam już w kolorze i pamiętam, że byli rudzi.

@uii nie denerwuję się, tylko przezwisko nie jest adekwatne do osoby, śmiać mi się jedynie chce, że ludzie przez
politykę zrobili się totalnie ślepi... jak dewoty spod kościoła.

@bonaparte ja od teraz, będę uznawała, że jak ktoś napisze rudy, to znaczy, że pisze o Kaczyńskim.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

@uii nie denerwuję się, tylko przezwisko nie jest adekwatne do osoby, śmiać mi się jedynie chce, że ludzie przez
politykę zrobili się totalnie ślepi... jak dewoty spod kościoła.

@bonaparte ja od teraz, będę uznawała, że jak ktoś napisze rudy, to znaczy, że pisze o Kaczyńskim.
(26-10-2023, 13:10 )hogan napisał(a):  Tak to jest z tymi lekami, dlatego ja wszystkie odstawiłam.
Moze jednak powinnaś brać te leki ?  Czasem po odstawieniu  są zaburzenia widzenia i dziwne pomysły.

jenyzor

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości