Ankieta: Weźmiesz udział? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
20.00%
2
20.00%
Nie
70.00%
7
70.00%
Nie wiem
10.00%
1
10.00%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

Ocena wątku:
  • 23 głosów - średnia: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Referendum 2023

To jest forum dyskusyjne i każdy może wyrazić swoje zdanie, Ty też ale ja też i takie jest moje zdanie, nie podważaj go a skup
się na temacie. Wyraziłam się tak a nie inaczej, bo nie popieram PiS a nie dlatego, że Jimmy popiera/ nie popiera PiS.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(27-08-2023, 22:41 )Traf napisał(a):  
(26-08-2023, 0:17 )hogan napisał(a):  
(25-08-2023, 20:54 )Jimmy napisał(a):  A ja na głosowanie nie idę, bo mój jeden głos nie ma żadnego znaczenia.
Ma znaczenie i to ogromne. Inaczej PiS znów wygra.
Skąd przekonanie, że kolega jest zwolennikiem opozycji?

Nie jestem zwolennikiem opozycji, ale PiS- tez juz nie chcę przy władzy.
Odpowiedz

(26-08-2023, 0:17 )hogan napisał(a):  
(25-08-2023, 20:54 )Jimmy napisał(a):  A ja na głosowanie nie idę, bo mój jeden głos nie ma żadnego znaczenia.
Ma znaczenie i to ogromne. Inaczej PiS znów wygra.
 Rybcia ja inni zagłosują na PiS, to mój jeden los nie będzie miał znaczenia. Tak uważam ubawa2
Odpowiedz

Jimmy, nie myślisz racjonalnie. Każdy kto nie weźmie udziału w głosowaniu, staje po stronie PiS.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

@hogan chyba pomyliłaś tematy, bo jednak każdy kto nie weźmie udziału w referendum, ten będzie w nim przeciw PiS, przyczyniając się do nieważności referendum...
Odpowiedz

(29-08-2023, 3:56 )hogan napisał(a):  Jimmy, nie myślisz racjonalnie. Każdy kto nie weźmie udziału w głosowaniu, staje po stronie PiS.
A ma taki obowiązek? 
Bezustanna agitacja  ubawa2
Tego samego moze mieć dość i mieć wsszystko w d. 
Nieracjonalnie ale zdrowo.

Sam mam chwilami po wrąbki i wcale nie wiem czy pujdę.
Niezaleznie komu to pasi i kto zyska.
Opozycyja nasza, jest tak powalona, bezprogramowa, pokłucona, jakieś Giertychy...

Że cholernie się zdziwie, jak cokolwiek ugra.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(29-08-2023, 3:56 )hogan napisał(a):  Jimmy, nie myślisz racjonalnie. Każdy kto nie weźmie udziału w głosowaniu, staje po stronie PiS.
 Pleciesz, jak mój szwagier ubawa2
Odpowiedz

(29-08-2023, 11:26 )Traf napisał(a):  @hogan każdy kto nie weźmie udziału w referendum, ten będzie w nim przeciw PiS, przyczyniając się do nieważności referendum...

Myślę, że co najmniej połowa ludzi, ma referendum w czterech literach, więc warto skupić się na samym głosowaniu.

uii napisał(a):
(Wczoraj, 03:56)hogan napisał(a): napisał(a):Jimmy, nie myślisz racjonalnie. Każdy kto nie weźmie udziału w głosowaniu, staje po stronie PiS.
A ma taki obowiązek? 
Bezustanna agitacja  [Obrazek: XTzzZ9i.gif]

Opozycyja nasza, jest tak powalona, bezprogramowa, pokłucona, jakieś Giertychy...

A kto twierdzi, że ma obowiązek? Żadna agitacja. Jimmy nie myśli racjonalnie i tylko czasem załapie proste tłumaczenie.
Napisał, że przede wszystkim nie chce aby PiS wygrał a więc staram się Mu wyjaśnić, że nie idąc na głosowanie, automatycznie
staje po stronie PiSu.

Jimmy napisał(a):
(Wczoraj, 03:56)hogan napisał(a): napisał(a):Jimmy, nie myślisz racjonalnie. Każdy kto nie weźmie udziału w głosowaniu, staje po stronie PiS.
 Pleciesz, jak mój szwagier [Obrazek: XTzzZ9i.gif]

To Go posłuchaj i tyle.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(30-08-2023, 0:55 )hogan napisał(a):  
(29-08-2023, 11:26 )Traf napisał(a):  @hogan każdy kto nie weźmie udziału w referendum, ten będzie w nim przeciw PiS, przyczyniając się do nieważności referendum...

Myślę, że co najmniej połowa ludzi, ma referendum w czterech literach, więc warto skupić się na samym głosowaniu.

uii napisał(a):
(Wczoraj, 03:56)hogan napisał(a): napisał(a):Jimmy, nie myślisz racjonalnie. Każdy kto nie weźmie udziału w głosowaniu, staje po stronie PiS.
A ma taki obowiązek? 
Bezustanna agitacja  [Obrazek: XTzzZ9i.gif]

A kto twierdzi, że ma obowiązek? Żadna agitacja. Jimmy nie myśli racjonalnie i tylko czasem załapie proste tłumaczenie.
Napisał, że przede wszystkim nie chce aby PiS wygrał a więc staram się Mu wyjaśnić, że nie idąc na głosowanie, automatycznie
staje po stronie PiSu.

Jimmy napisał(a):
(Wczoraj, 03:56)hogan napisał(a): napisał(a):Jimmy, nie myślisz racjonalnie. Każdy kto nie weźmie udziału w głosowaniu, staje po stronie PiS.
 Pleciesz, jak mój szwagier [Obrazek: XTzzZ9i.gif]

To Go posłuchaj i tyle.
Nie słuchaj szwagra  :-P

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Powinien posłuchać, skoro nie chce PiS.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości