Ankieta: Weźmiesz udział? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
20.00%
2
20.00%
Nie
70.00%
7
70.00%
Nie wiem
10.00%
1
10.00%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

Ocena wątku:
  • 23 głosów - średnia: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Referendum 2023

(24-08-2023, 17:18 )piotr napisał(a):  Zresztą trzeba dopilnować przebiegu wyborów...naocznie.
Wysłałam swoją kandydaturę na komisję wyborczą :-P

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ja też, jeszcze szkolenie
Odpowiedz

Już masz szkolenie? No bo ja jeszcze odpowiedzi nie dostałam czy w ogóle przyjmą mnie do komisji. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

szkolenie kod
Odpowiedz

(24-08-2023, 17:21 )Traf napisał(a):  
(24-08-2023, 17:02 )uii napisał(a):  
(24-08-2023, 9:23 )Traf napisał(a):  Jest jasne stanowisko prawników, że wpisanie odmowy pobrania karty referendalnej jest najlepszym, bo zgodnym z prawem zamanifestowaniem swojego niezadowolenia z referendum jako całości lub z jego pytań. Wpisując na karcie bojkot, zgłaszasz jedynie protest co do pytań, odmawiając pobrania karty protestujesz przeciwko całemu referendum...
Aleście sie zfiksowali.  :-P
Ja mowie o przyszłosci. I nie o wpisywaniu, ale o wymuszeniu takiej RUMRYKI na przyszłych kartach.

Te  rady niewiele dadzą i tak. Za skąplikowane dla wyborcy.
Takie rubryki tylko dodają powagi danemu referendum, bo referendum jest ważne kiedy zagłosuje ponad połowa uprawnionych i nie ma podane, na co zagłosuje, tak więc tu akurat twoja propozycja nie jest bezstronna.
Booooże , kopnij go w...  przecie mój pomysł wymagał  by zmiany orynaci i to wielkiej zmiany.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

A ja na głosowanie nie idę, bo mój jeden głos nie ma żadnego znaczenia.
Odpowiedz

(25-08-2023, 20:54 )Jimmy napisał(a):  A ja na głosowanie nie idę, bo mój jeden głos nie ma żadnego znaczenia.
Ma znaczenie i to ogromne. Inaczej PiS znów wygra.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(26-08-2023, 0:17 )hogan napisał(a):  
(25-08-2023, 20:54 )Jimmy napisał(a):  A ja na głosowanie nie idę, bo mój jeden głos nie ma żadnego znaczenia.
Skąd przekonanie, że kolega jest zwolennikiem opozycji?
Odpowiedz

(27-08-2023, 22:41 )Traf napisał(a):  
(26-08-2023, 0:17 )hogan napisał(a):  
Skąd przekonanie, że kolega jest zwolennikiem opozycji?
Skąd przekonanie, że tak uważam?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

@hogan stąd, że straszysz go wygraną PiS. To chyba oczywiste. Gdybyś napisała, że jeśli on nie zagłosuje, to wygrać może opcja, którą on nie popiera, to nie opowiedziała byś się jednoznacznie po stronie opozycji, jego też tam umieszczając.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości