Liczba postów: 2,197
Liczba wątków: 73
Reputacja:
177
Zodiak: wodnik
Ja tam myślę, że dobrze jest pokazać prawdę o osobie robiącej karierę na zmyślonym życiorysie...
Przecież dzięki temu życiorysowi dostała się do Tańca z Gwiazdami czy Twoja Twarz Brzmi Znajomo,
nieznana osoba by tam nie miała czego szukać...
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Kim jestem aby kogokolwiek osądzać?
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 2,197
Liczba wątków: 73
Reputacja:
177
Zodiak: wodnik
Ależ ja jej nie zamierzam osądzać, a tylko twierdzę, że dobrze jest, kiedy prawda wyjdzie na jaw.
Co będzie dalej z tą panią zależy tylko od niej, czyli od tego, jak się do sprawy odniesie...
Nie wiem, czy wiesz, ale podobno ktoś wylicytował z nią kolację za milion dolarów. Może to też nie jest cała prawda, ale jeśli nawet tych pieniędzy było mniej, to zobacz jak się urządziła- ludzie płacą, by mogła z nimi zjeść w luksusowych restauracjach, a więc jej kłamstwa przynoszą jej znaczne profity... Teraz pewnie będzie musiała zmienić zachętę do takich wydarzeń- dać inną informację o sobie (może nawet kolejne kłamstwo, bo podobno mitomani inaczej nie potrafią).
Reputacja:
753
Wiesz co, nie oglądałam tego filmu o niej i nie zamierzam oglądać, jednak jedno wiem na pewno- media kłamią.
Jedną rzecz jaką zauważyłam, to jest o tym, że ona grała w filmie bollywood i nigdzie nie napisała, że przez ten
film stała się gwiazdą a w mediach o tym trąbią. Myślę, że komuś zaszkodziła a wiadomo, celebrycka śmietanka
rozdmuchuje całą aferę z pozytywnym skutkiem dla owego reżysera. Pewnie niedługo film o nim powstanie, jak
to ludzi na kasę oszukiwał a żonka ludzi z kasy okrada udając dietetyczkę.
Hogan- Izabela
Reputacja:
753
No i w czym tu ona zawiniła?! Toć "Onet", to najgorszy brukowiec! Pamiętam jak powstawał, to wyglądał jak forumowisko.
To nie jej słowa, nie jej artykuł i Onet nie jej.
Hogan- Izabela