Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

@hogan Bardzo ładna wieś, lubie przesiadywać na ryneczku.
Odpowiedz

(02-07-2023, 11:36 )bonaparte napisał(a):  Orneta tez brzmi jak nazwa miasteczka gdzieś we Wloszech.
To mnie zaskoczyłeś. ubawa2

Maksiu napisał(a):@hogan Bardzo ładna wieś, lubie przesiadywać na ryneczku.

Pooglądałam trochę zdjęć i wygląda jakby czas się tam zatrzymał. Pięknie! fizja4

To niedaleko od Myślenic! Tam kilka lat temu mieliśmy zlot forumowy.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wczoraj zasnąłem oglądając jakieś gameplayr i śniło mi się że mój blok otoczyli jacyś żołnierze a ja strzelałem do nich z okna. W końcu rzucili granat ale wybuchł u sąsiada. Potem poszedłem na jakąś naradę z dowództwem
Odpowiedz

Dzisiaj miałem dziwny sen, najpierw byłem na bazarze z jakąś dziewczyną i pomagałem jej coś drukować chyba, nagle pojawiła się trąba powietrzna i zacząłem uciekać i potem nie mogłem znaleźć tej dziewczyny, potem zgubiłem się w mieście gdzie były nawet niedzwiedzie na łańcuchach.
Odpowiedz

Wybierasz się na Łotwę, stąd sen z tym związany.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Co wam wiadomo o zjawisku: świadomy sen ?
 Ja jeszcze tydzień temu nie wiedziałam nic a teraz wiem, że sen świadomy zdarzył mi się kilka razy i ich treść pamiętam . 
Może  było ich więcej ale mi się zapomniały.
O tych zapamiętanych napiszę, jeśli was temat zainteresuje... A może i wy odnajdziecie coś takiego w swojej pamięci...

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

Kiedyś sporo się interesowałem tym zjawiskiem, znałem sposoby na wywołanie takiego snu, są one dosyć ciekawe. Myślą że parę razy mi się udało.
Moja konkluzja z doświadczeń z tym zjawiskiem jest taka że prawdziwe zwykle sny są o wiele ciekawsze.
Może potem napiszę więcej na ten temat.
Odpowiedz

Świadomy sen, tak jak i zwykły sen, bierze się z naszych doświadczeń, czyli to jest taki sam sen jak każdy, tylko
następuje w początkowej fazie snu, dlatego widzimy go jakby własnymi oczyma.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Wczoraj nie się śniło,że byłem na cmentarzu i oglądałem instruktarz wpuszczania trumny do dołu,a obok był pogrzeb.Widziałem jak trumnę wpuszczano do grobu i słyszałem płacz ludzi.
Odpowiedz

Pewnie przez to, że często groby odwiedzasz.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości