Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 15 głosów - średnia: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Artur Binkowski został bezdomnym
Shocked 

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Akurat t wczoraj sobie słuchałem wywiadu z nim. Nie lubię boksu ale wywiady Bińkowskiego są the best auuu

Odpowiedz

Niezrównoważony psychicznie gość.
Jako bokser miał sukcesy. Sam oglądałem jego walki i trzymałem kciuki za zwycięstwo.
Teraz to jest wrak człowieka. Jeszcze do tego kłamca. Twierdzi że alkoholu nie tyka a po pijaku wywiadu udziela...
Szkoda mi człowieka bo był całkiem dobrym bokserem ale nie podchodził do sportu profesjonalnie. Dlatego tak się jego życie potoczyło.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Oglądałem jego stare wywiady to mówił całkiem sensownie i składnie. W pewnym momencie dostał chyba za dużo na głowę albo wziął za dużo używek i wypowiedzi jego są jakie są.
Odpowiedz

Jego kariera w sporcie poszła w złym kierunku.
Może jakby trenerowi udało się wpłynąć na jego zachowanie to byłby innym człowiekiem.
Wiadomo że przyjęte ciosy wpływają na psychikę boksera. Widzę to po Gołocie, Adamku czy nawet Szpilce.

Odpowiedz

Szpilka jest jeszcze głupszy od Binkowskiego
https://youtube.com/shorts/MmTewRbN5Vc?feature=share
Z bokserów najmądrzejszy jest chyba Saleta.
Ale nie dziwię się bo raz walczyłem boksersko w latach szkolnych dla jaj z jakimś starszym gościem i mieliśmy rękawice i mi przyłożył w głowę raz to miałem dosyć. A taki Szpilka oberwał mnóstwo razy, dziwne że jeszcze umie mówić po tym co oberwał.
Odpowiedz

(28-05-2023, 6:59 )karbon napisał(a):  Twierdzi że alkoholu nie tyka a po pijaku wywiadu udziela...

@karbon ,On nie pije, chyba że jakie piwo czasem ale z pewnością bierze jakiś koks. Widać po oczach mocno wytrzeszczonych.

bonaparte napisał(a):Z bokserów najmądrzejszy jest chyba Saleta.

@bonaparte , Saleta i Pudzianowski. Nawet ja bardziej Pudziana lubię.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

@hogan Pudzian nie był nigdy bokserem- on ze strongmenów przeszedł od razu do MMA, czy też KSW...
Odpowiedz

Dla mnie był. I nie przeszedł ze strongmenów, bo strongmenem nigdy nie był. Jest jedynie zrzeszony w federacji WSMC (The World Strongman Cup Federation).
A tak, to jest zawodnikiem rugby. Podsumowując, właśnie w boksie spędził najwięcej czasu, bo tylko boksem
zajmował się przez 7 lat w młodym wieku, 15-22.
Jako zrzeszony ze strongmenami, brał udział w ich zawodach od początku istnienia.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Saleta konkretnym bokserem nigdy nie był. Miał swoje chwile ale w profesjonalnym boksie jakoś tak słabo. Cenię go jako człowieka. Z czasem był coraz lepszy i miał swoje małe sukcesy ale niestety to już emeryt.
Potwierdzam słowa Trafa. Pudzian nigdy nie był bokserem. Jako styl walki zawsze podają karate. Znaczy że "coś tam liznął" a potem poszedł w strongmenów.
Co do Bińkowskiego to nie wiem co bierze. Pije, ćpa czy cokolwiek innego ale w wyżej pokazanym wywiadzie na pewno był pod wpływem środków odurzających a nie pod wpływem skutków stoczonych walk.

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości