Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Brakuje miliardów lat

Wracając do tematu, to zaciekawił mnie na tyle, bym poszukał źródła.
Tam jest długi i ciekawy opis, polecam dla tych, którzy interesują się geologią i paleontologią...

Źródło z tłumaczeniem od Google
Odpowiedz

(07-04-2023, 15:49 )Zenobia napisał(a):  
(07-04-2023, 15:29 )ngruby napisał(a):  Ziemia ma 6 do 7 tysięcy lat.
Bóg stworzył ziemię gotową zrobioną.
Tak samo stworzył dorosłego Adama.

To kiedy wymarły dinozaury ?
Tego nie da sie komentowac.Nawet slady genetyczne w rozwoju czlowieka (haplogrupy) dowodza, ze chodzi o miliony lat, a przeciez zanim powstal czlowiek musiaka byc dluga ewolucja.Za chwile dowiemy sie,ze Ziemia jest plaska, a podtrzymuja ja slonie stojace na krokodylach. Na czym stoja krokodyle juz nie powiedziano.
Odpowiedz

A ja myślałam, że trzyma Ziemię Atlas ubawa2

[Obrazek: atlas-1969922_640.jpg]

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(20-05-2023, 21:03 )hogan napisał(a):  A ja myślałam, że trzyma Ziemię Atlas ubawa2

[Obrazek: atlas-1969922_640.jpg]
No tak, zapomnialem, przeciez krokodyle stoja na ramionach Atlasa.A na czym stoi Atlas???    ubawa
Odpowiedz

Oboje nie macie racji- Atlas stał na Ziemi i nie ją podtrzymywał, a Niebo, żeby nam na głowy nie spadło ;P
Odpowiedz

(21-05-2023, 8:03 )Jan66 napisał(a):  No tak, zapomnialem, przeciez krokodyle stoja na ramionach Atlasa.A na czym stoi Atlas???    ubawa

I w ten sposób powstaje ten sam dylemat, jaki mamy z Ziemią i Kosmosem. Co jest dalej i dalej i dalej... i końca nie ma. ubawa

Traf napisał(a):Oboje nie macie racji- Atlas stał na Ziemi i nie ją podtrzymywał, a Niebo, żeby nam na głowy nie spadło ;P

No nie masz Ty racji ubawa2  Nie widzisz, że Ziemię trzyma?

Racja leży gdzieś po środku...
[Obrazek: klub-bilderberg-rzadzi-swiatem-teoria-spiskowa.jpg]

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wyjasnilo sie - Ziemie trzyma globalista na sznurkach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości