Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 13 głosów - średnia: 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zasady logiki

(24-03-2023, 16:48 )hogan napisał(a):  ja już też nie wiem, bo okropnie mieszasz w tematach i niewiadome o co chodzi.
W tym temacie usiłuję rozmawiać z Tobą na temat logiki. Ale innych chętnych do rozmowy brak. Czy nie dlatego, że jest to temat powszechnie nieznany ? ubawa2
Odpowiedz

Brak logiki w Twoim zdaniu ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(24-03-2023, 20:54 )hogan napisał(a):  Brak logiki w Twoim zdaniu ubawa2
Dlaczego tak uważasz ?
Odpowiedz

Jak wiesz co to logika, to sam powinieneś się domyśleć.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(25-03-2023, 5:59 )hogan napisał(a):  Jak wiesz co to logika, to sam powinieneś się domyśleć.
Stawiasz zarzut, oskarżenie pod moim adresem, ale dowody na nie ma dostarczyć oskarżony czyli ja ? ubawa2 Widzisz teraz czym różni się cywilizacja łacińska od turańskiej ? W łacińskiej ciężar dowodu spoczywa na stronie oskarżającej, nie udowadnia się swej niewinności tylko oskarżyciel udowadnia winę, a w turańskiej o tym, kto jest winny decyduje fuhrer (Niemcy), umiłowany przywódca (Korea Północna) lub inny herszt bandy, "wożaty" bez żadnego sądu, bo on sam jest tam najwyższym sądem i prawem. Dlatego właśnie już w PRL zlikwidowano logikę dla szkół powszechnych. Nie uczy się w takich krajach w szkołach również podstaw prawa, a później twierdzi, że jego nieznajomość nikogo nie usprawiedliwia.
Odpowiedz

A co ja w sądzie jestem i za oskarżyciela robię, nie pajacuj.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(25-03-2023, 11:18 )hogan napisał(a):  A co ja w sądzie jestem i za oskarżyciela robię, nie pajacuj.
Wyzywasz od pajaców, rzucasz oskarżenia bez pokrycia, a dowodów na swoje tezy nie podajesz.
Odpowiedz

Każdy kolejny Twój post z kłamliwymi informacjami, będzie lądował w eterze, bo paskudnie zaśmiecasz forum.
A miałeś się poprawić i znów to samo robisz. Ty już chyba się nie zmienisz.
Nigdzie nie napisałam, że jesteś pajacem, tylko abyś nie pajacował, czy widzisz różnicę???!!!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

@hogan spokojnie wszystko będzie dobrze. Wiara nie usprawiedliwia atakowanie innych osób. lojwiu lojwiu
Miej dystans do forum w końcu to tylko rozrywka.
Odpowiedz

O mnie się nie martw, za stara na to jestem aby nie dać z tym rady ale dzięki ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości