Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mistrzostwa Świata w Katarze

Mnie też niezbyt chce się oglądać. W weekend obejrzę mecz z Arabia Saudyjska Polaków ale jestem pewien że przegrają 
Nie mogę patrzeć na tego człowieka. Nie ma żadnej taktyki tylko się bronią i wybijają piłkę i on uważa że to piłkarze są źli. Dobry trener to by zmotywował tych patałachow i była jedną z lepszych reprezentacji.
Odpowiedz

Wszystko prawda, to co napisałeś ubawa No przynajmniej ja się z tym zgadzam.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Boni jesteś od dawna negatywnie nastawiony na naszą kadrę. Myśl pozytywnie. Może uda im się tym razem wyjść z grupy.
Wiem że nie jesteśmy faworytami ale wypada choćby mentalnie wspierać naszą drużynę.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Jak o mnie chodzi, oczywiście zawsze jestem za naszymi ale mistrzostw wolę w tym roku nie oglądać.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja już czekam i trzymam kciuki.
Jak będzie? Zobaczymy.
Z obawą czekam na wynik meczu ale mam też wiarę w dobry wynik.
Na pewno dadzą z siebie wszystko. Aby taktyka zadziałała...

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Grają jak grają ale wygrywająubawa
Odpowiedz

Dzisiaj kolejny wielki mecz bo Niemcy grają z Hiszpania i oby dostali po dupie. Coś pięknego by było jakby odpadki już teraz.
Odpowiedz

Tak najnormalniej w Świecie, Hiszpania powinna wygrać. Pamiętam ich mecze z dzieciństwa, to była bajka i chciało
się oglądać ubawa2

Cytat:Polska z Hiszpanią zagrała o punkty tylko dwa razy - w 1960 graliśmy z Hiszpanami dwumecz o awans na Euro'60. Hiszpania miała wówczas mocną drużynę - z Alfredo di Stefano czy Francisco Gento. W Polsce brylowali Ernest Pohl i Lucjan Brychczy.
W pierwszym meczu, na Stadionie Śląskim, Polska wyszła na prowadzenie po golu Pohla w 34. minucie, ale potem strzelali już głównie Hiszpanie. Dwa razy do bramki bronionej przez Tomasza Stefaniszyna trafił di Stefano, dwa razy Luis Suarez - i dwumecz został w zasadzie rozstrzygnięty. Na otarcie łez gola na 2:4 zdobył Lucjan Brychczy. W rewanżu Hiszpanie gładko wygrali 3:0.

Tak podaje strona rp.pl

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Mało brakowało, a Niemcy by dzisiaj odpadli.

Za to co do Polski to pierwszy raz w moim życiu mają szansę na wyjście z grupy i jeszcze są na pierwszym miejscu. Oby zremisowali z tą Argentyną.
Odpowiedz

Oj, Argentyna to jeden z głównych rywali ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości