Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 22 głosów - średnia: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie kupujecie buty?

Siwulku, chyba wiem jakie ubawa

Boni, weź Ty się nie wygłupiaj i zaszalej sobie na święta. Będzie to Twój własny prezent jak kupisz trochę
droższe ale porządniejsze, które posłużą przez wiele lat a nie przez jedną zimę. ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Własnie tak planuję, stąd ten temat. Tą Polską firmę spróbuje zobaczyć.. W przysżłym tygodniu się może wybiorę do Galerii w Krakowie i tam będzie większy wybór.
Odpowiedz

No! To ja rozumiem, mądry chłopczyk ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

W Mustangu ale jakoś słabsze ostatnio są. A może ja je za mocno eksploatuje. Raczej tak. Bo Reebok-i co w Anglii kupiłem rozleciały się po dwóch tygodniach użytkowania. Właśnie w poniedziałek nowa para Mustanga pójdzie do użytku. Poprzednie są ok ale muszę się przestawić na porę jesienno-zimową więc trzeba ruszyć coś grubszego niż trampki. W sumie buty wytrzymują około roku ciężkiej eksploatacji. Te typu inne niż sportowe zapewne wytrzymują dłużej niż rok.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Te inne wytrzymują dłużej, bo nie nakłada się ich codziennie ale z mego doświadczenia jest trochę inaczej.
Którekolwiek bym kupiła, to mam do dziś od lat. O Mustangu oczywiście piszę.
Faktem jest, że po dłuższym użytkowaniu rozchlapują się ale to może jedynie świadczyć, że mamy do
czynienia z prawdziwą skórą, bo sztuczna się nie rozciąga.
Od czasu covida nic u nich nie kupiłam, bo się wkurzyłam. Czekałam na przesyłkę od nich i czekałam
diabelnie długo aż w końcu zadzwoniłam i dowiedziałam się, że przez covida nie ma dostawy, itd.
Facet takich bzdur mi nawypisywał na swoje tłumaczenie, że parsknęłam czymś co piłam akurat, w ekran.
A wystarczyło zwykłe przepraszam a tak, stracili stałego klienta.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja kupuję w stacjonarnym sklepie. Ostatnio zajrzałem do "Lee Cooper" i kilka rzeczy kupiłem. Zobaczymy jak się sprawdzą. Na razie jestem zadowolony.

Odpowiedz

Te ostatnie mustangi dają radę. Zadowolony jestem. I mają fajną funkcję. Nie muszę rozwiązywać i zawiązywać sznurowadeł bo mają takie suwaczki z boku. Przy moim uszkodzeniu dłoni świetna sprawa. Niby już nauczyłem się wiązać sznurowadła ale to nadal trudność a w tych butach "myk" suwaczkiem i już poluzowane. Świetne rozwiązanie. Dobra para butów. Około miesiąca ciężkiego użytkowania i jak nowe. Dlaczego ciężkiego? Ciąganie ciężarów pod górę powoduje napięcia na boczne strefy butów. Podnoszenie wózka transportowego butem powoduje otarcia powierzchni buta. Te nie mają po miesiącu nawet śladu użytkowania. Moja ocena to 6 z plusem.

Odpowiedz

A ja jestem zawiedziona z Mustangów jakie kupiłam w tamtym roku memu Partnerowi. Moje są wszystkie bez
zarzutu a Jemu raz kupiłam i teraz na drugą zimę je wyciągnął, nałożył z dwa dni i popękały.

O takie tylko w kolorze powycieranego dżinsu niebieskiego:

https://buty-mustang.pl/pl/p/Kozaki-mesk...9/23117244

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja kupiłem jakieś czeskie buty do chodzenia po górach i są ok.
Odpowiedz

Czasem tak bywa, że zwyklejsze, może nawet tańsze a potrafią długo żywota ciągnąć. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości