Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Stepper albo Orbitrek itp do ćwiczeń w domu

Ma ktoś z was jakieś urządzenie w domu do ćwiczeń?
Myślałem o stepperze ale ponoć robi sporo hałasu a moja sąsiadka wpada panikę jak włączę głośniej telewizor w nocy więc odpada chyba. 
Orbitrek wydaje się też do fajny ale znowu drogie toto.
Odpowiedz

Nic nie kupuj. Ja nakupowałam różnego sprzętu i co? I teraz po kolei sprzedaję, bo się okurzyło.
Lepiej jest iść na przykład na basen czy na siłownię.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ja mam (tzn. nie ja, tylko żona) orbitreka i rowerek stacjonarny. Przydatne do wieszania ubrań, chociaż jakaś szafka czy komoda pewnie taniej by mi wyszła.  zenetelme

Do dbania o kondycję nie potrzeba żadnych wyszukanych sprzętów. Te same efekty, a może nawet lepsze, osiągnie się, gdy się trochę pobiega, pójdzie na basen albo pojeździ na rowerze (tym zwykłym).
Odpowiedz

O! Masz rację! U mnie bieżnia świetnie się nadaje do wieszania większego prania a trenażer eliptyczny do rzucania prania ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Stepper, rowerek, wiosła i wiele innego sprzętu po krótkim zapale żony powędrowały na strych i tam teraz stoją jako obiekty muzealne.
Do ćwiczeń nie jest potrzebny sprzęt a chęci i systematyczność w działaniu...

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Tylko, że to tak jest, że jak ktoś nie przekona się na własnej skórze to trudno to zrozumieć. Przynajmniej ja tak
miałam, byłam tak napalona na nowy sprzęt, że żadna siła by mi w tym nie przeszkodziła. Do Partnera mówiłam
że jak będę miała sprzęt, to przynajmniej schudnę i wezmę się za siebie, bo na siłownię wstydziłam się chodzić
no bo grubas, itd. Wiem dziś, że to były tylko moje wymówki, bo jak zaczęłam siłkę i basen, też niemało kilo miałam.
A więc STOP wszelkiemu sprzętowi! ubawa2
Przypomniało mi się jeszcze, że rowerek siostrze oddałam, gdzie u niej też się kurzy a była napalona na niego. ubawa2
Trenażer eliptyczny już sprzedałam a bieżnię mam od jakiegoś czasu wystawioną na sprzedaż.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(13-03-2022, 10:52 )hogan napisał(a):  Tylko, że to tak jest, że jak ktoś nie przekona się na własnej skórze to trudno to zrozumieć. Przynajmniej ja tak
miałam, byłam tak napalona na nowy sprzęt, że żadna siła by mi w tym nie przeszkodziła. Do Partnera mówiłam
że jak będę miała sprzęt, to przynajmniej schudnę i wezmę się za siebie, bo na siłownię wstydziłam się chodzić
no bo grubas, itd. Wiem dziś, że to były tylko moje wymówki, bo jak zaczęłam siłkę i basen, też niemało kilo miałam.
A więc STOP wszelkiemu sprzętowi! ubawa2
Przypomniało mi się jeszcze, że rowerek siostrze oddałam, gdzie u niej też się kurzy a była napalona na niego. ubawa2
Trenażer eliptyczny już sprzedałam a bieżnię mam od jakiegoś czasu wystawioną na sprzedaż.

To i tak masz dobrze.
Gdy chciałem sprzedać orbitreka to Moja Pani z krzykiem na mnie, żebym nie sprzedawał.
 - Ale po co ci, i tak go nie używasz? - pytam.
 - Ale będę używać. - odpowiada
 - Kiedy?
 - Nie wiem. Może przyjdzie mi ochota.
...i tak sobie stoi orbitrek i rowerek, kurzą się i służą jako wieszaki do ubrań.  zenetelme zenetelme zenetelme
Odpowiedz

Mam dobrze, bo to ja decyduję ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(13-03-2022, 15:48 )hogan napisał(a):  Mam dobrze, bo to ja decyduję ubawa2
Ja też, decyduje czy powiesić maseczkę na rowerku czy wyrzucić.
Odpowiedz

(14-03-2022, 13:30 )Siwy napisał(a):  
(13-03-2022, 15:48 )hogan napisał(a):  Mam dobrze, bo to ja decyduję ubawa2
Ja też, decyduje czy powiesić maseczkę na rowerku czy wyrzucić.

Gratuluję samostanowienia i niezależności. ubawa2 ubawa2 ubawa2
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości