Ankieta: Volkswagen czy Kia?
Volkswagen
Kia
Nie wiem
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.   Wyniki ankiety

Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 35 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Volkswagen czy Kia?

Kolega miał takiego, tylko manual w benzynie. Też sobie je chwalił.
Jak na diesla to przebieg masz jeszcze mały. ubawa

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

No zwracałam na to uwagę aby przebieg nie był ponad te 300 km ubawa
Dziś wycieczka z Heronem do solidnej kliniki, może w końcu coś sensownego zrobią.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Widzę, że nie zasypiasz gruszek w popiele. Od razu ostro jeździsz. ubawa

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Jasne, że tak... póki samochód sprawny ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Solidna, zwarta konstrukcja nadwozia.
Ma napęd 4x4?

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Tylko volkswagen ze względu na solidną zwartą niemiecką konstrukcję o ile to niemieckie bo ja się nie znam dobrze (?)

Kia to nie przypadkiem auto koreańskie ?

"Bogaci czy biedni, ludzie martwią się o pieniądze; cierpią przez ubóstwo i cierpią przez bogactwo. Ponieważ ich życiem kieruje chciwość, przeto nigdy nie są zadowoleni ani usatysfakcjonowani." -Budda
Odpowiedz

Tak, KIA to koreańskie auto. Nawet dobre auta robią teraz w Korei. Natomiast to niemieckie u Hogan to nie VW a Opel.
Też mam opla w garażu ale nie lubię nim jeździć. Lepiej jeździ mi się włoskimi autami. Te niemieckie mają twarde siedziska. Na długą trasę są niewygodne. Miałem tak wcześniej w VW jak i teraz w oplu. Kilkaset kilometrów to już męka. We włoskich autach tego nie mam.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(26-09-2021, 7:57 )karbon napisał(a):  Solidna, zwarta konstrukcja nadwozia.
Ma napęd 4x4?
To prawda. Tak, na cztery koła. ubawa

jeruka9 napisał(a):Tylko volkswagen ze względu na solidną zwartą niemiecką konstrukcję o ile to niemieckie bo ja się nie znam dobrze (?)

Kia to nie przypadkiem auto koreańskie ?

VW na moje oko kiedyś były dobre ale jak zaczęli robić jakieś wynalazki, hybrydy, itd. To ich marka spadła. Zgadza się VW to
niemiecka firma. Mój jest Opel Antara cosmo, taki jak na filmikach.

A KIA polubiłam w czasie robienia prawa jazdy bo lekko się prowadzi. ubawa

karbon napisał(a):Tak, KIA to koreańskie auto. Nawet dobre auta robią teraz w Korei. Natomiast to niemieckie u Hogan to nie VW a Opel.
Też mam opla w garażu ale nie lubię nim jeździć. Lepiej jeździ mi się włoskimi autami. Te niemieckie mają twarde siedziska. Na długą trasę są niewygodne. Miałem tak wcześniej w VW jak i teraz w oplu. Kilkaset kilometrów to już męka. We włoskich autach tego nie mam.

A może masz za kościsty zadek? ubawa2
No jak jeździłam czy na Mazury, czy do Trójmiasta, to nie miałam problemów z siedzeniem.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości