Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Praca jako programista bez studiów

Taka uwaga, to nie jest forum o grze, tylko ogólnotematyczne. Sporo osób co tu się udziela nawet nie wie o co w tej grze chodzi np. ja oczko
Odpowiedz

Zgadza się, to jest forum Kordialne a "Klondike" jest tylko w oddzielnej zakładce jako dodatek. ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

No dobra rozumiem, ale jak OP chce rzetelnej odpowiedzi to tutaj jej nie znajdzie oczko
Odpowiedz

Jesteś pewien? Tu praktycznie piszą same dorosłe, starsze osoby, z całym arsenałem życiowego doświadczenia.
Gdzie znajdzie bardziej rzetelne odpowiedzi, wśród programistów? Bynajmniej. Tacy najchętniej żywcem by zjedli.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(10-07-2021, 22:12 )hogan napisał(a):  Jesteś pewien? Tu praktycznie piszą same dorosłe, starsze osoby, z całym arsenałem życiowego doświadczenia.
Gdzie znajdzie bardziej rzetelne odpowiedzi, wśród programistów? Bynajmniej. Tacy najchętniej żywcem by zjedli.
Matko mam ci tłumaczyć takie proste rzeczy? Oczywiście że wśród programistów, bo kto ma większą wiedzę w tym temacie? Jeśli masz problemy ze zdrowiem to też pytasz sie na forach zamiast pójść do lekarza? A co do życiowego doświadczenia to dziękuję bardzo, znam już wystarczająco osób które myślą że mają pojęcie na każdy temat jednocześnie będąc laikami w temacie o którym komuś prawią rady życiowe.
EDIT:
Jeszcze wspomniałaś o osobach starszych. Większość programistów to osoby relatywnie młode ubawa
Odpowiedz

Starsze, piszące na forum a nie programiści.

Programista laikowi nie pomoże, to także moje starcze doświadczenie. Mają w nosie, że ktoś czegoś nie wie.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

@hogan Poza mną ja zawsze pomogę.:wink:

"Bogaci czy biedni, ludzie martwią się o pieniądze; cierpią przez ubóstwo i cierpią przez bogactwo. Ponieważ ich życiem kieruje chciwość, przeto nigdy nie są zadowoleni ani usatysfakcjonowani." -Budda
Odpowiedz

To zakładaj działalność i trzep kasę ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Coś o programistach, włączcie polskie napisy:

Odpowiedz

Wklejałam to kiedyś na forum ubawa2 To o PiSie ubawa2

Hogan- Izabela