Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Miasto dla ludzi z całego świata...
Pytanie, kto by chciał mieszkać w Arabii Saudyjskiej? Bo ja nie.
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Budują co im do głowy przyjdzie bo jest jeszcze kasa za ropę. Jak się kasa skończy to skończy się realizowanie takich planów.
Z drugiej strony na zamieszkanie w takim mieście może znaleźć się wielu chętnych.
Środek transportu przy większej populacji będzie jednak konieczny. Konie pójdą w ruch?
To takie trochę cofnięcie się w rozwoju cywilizacji. Jeśli pójdą w tą stronę także z żywnością to może okazać się że to jednak krok w przyszłość...
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Jest napisane, że zamiast samochodów, ma być uruchomiony ultraszybki tranzyt. Coś na zasadzie kapsuł jakie
wymyślili w SpaceX, które osiągają prędkość 463 km/h. I są ekonomiczne.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Moja myśl nie wiem czy mądra jest taka żeby obok metra budować odrazy tunele dla samochodów. Ile by to ograniczyło ruch.
Liczba postów: 4,077
Liczba wątków: 211
Reputacja:
154
(31-05-2021, 8:59 )hogan napisał(a): Jak kiedyś zawładną całym światem, to nikt nie będzie miał wyboru 
Na szczęście są jeszcze rosjanie i chińczyczy i oni na to nie pozwolą oraz inne wielkie nacje.
Aktualnie światem rządzą amerykanie, żydzi,chińczyczy, rosjanie i araby oraz chyba niemcy reszta to pionki.
"Bogaci czy biedni, ludzie martwią się o pieniądze; cierpią przez ubóstwo i cierpią przez bogactwo. Ponieważ ich życiem kieruje chciwość, przeto nigdy nie są zadowoleni ani usatysfakcjonowani." -Budda