Liczba postów: 1,607
Liczba wątków: 35
Reputacja:
273
Albo UE stanie się federacją, albo takie wydarzenia będą się mnożyć.
Co do Białorusi, to przegrany kraj. Niestety graniczący z Polską.
Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
Nic to nie da. Ruscy się z nikim i niczym nie liczą. Myślę nawet, że jeśli przegniemy z sankcjami i ludziom tam zajrzy naprawdę głód w oczy, to władze wskażą im "winnego" i uruchomią akcję idźcie i sobie weźcie.
<czapja>Miłego dnia... <hi>
Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
Cytat:Izraelskie ministerstwo zdrowia poinformowało, że szczepienie na koronawirusa szczepionką Pfizera może mieć związek z zaobserwowaną niewielką liczbą przypadków zapalenia mięśnia sercowego, głównie u młodych mężczyzn.
https://niezalezna.pl/397970-choroba-ser...zczepienia
Pewnie dopiero za parę lat wyjdzie co to za syf ludziom wszczepili.
<czapja>Miłego dnia... <hi>
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Załamka. Ciekawe czy to prawda, bo nie wiem komu wierzyć. Jak na razie, mój Partner po pierwszej szczepionce
nie ma żadnych dolegliwości a dziś ma drugą. Z mojej zrezygnowałam pierwszej szczepionki i zobaczę co będzie
się dalej działo. Tym bardziej, że mam migotanie przedsionków i zaburzenia krzepnięcia krwi, co może i bez szczepienia
spowodować zator płucny. A i cienie na prawym płucu także mam, czyli wszystko, na co potem inni chorują
po szczepieniu a w moim przypadku, może to skończyć się śmiercią.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 15,291
Liczba wątków: 150
Reputacja:
439
Jak masz migotanie przedsionków to bierzesz jakiś Warfin, czy inny Acecumarol lub z tych lepszych.
Przeciez ja to mam i jedynie pro forma o INR sie lekarz zapytal, bo kazxdy sie zapyta nawet dentysta jak pojdziesz wyrywac
Czepiacie sie nie wiadomo czego.
Z moich znajomych, w realnym zyciu sasiadow, kuzyna itp zmarlo na covid 22 osoby, kogos zgubilem to zostaje przy tej liczbie.
A po szczepieniu, poczawszy od 87 letniego tescia, do calej rodziny zony z Zoną łącznie, wszystkich z jej pracy z zaprzyjaznionego(poprzez pielegniarke ZOLu dwuch pielegniarek z czego jedna.....nie chce mi sie wymnieniacv, no ja jeszcze to nie dosc ze po szczepieniu nikt nie umarl, ani nawet skutkow poszczepiennych typu temperatura nie mial. Wypytywalem nie ze sie ja balem, tylko ze wzgkledu na mame.
No i po co sie mecze, to nie wiem
A bo Ty o tym migotaniu, spokojnie papierosy szybciej na zakrzepice podzialaja, bo covid to bez porownania.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Zrezygnowałam, bo tak lekarz polecił dopóki nie skończę wszystkich badań. Przy tym co wie obecnie, nie poleca
mi przyjmowania szczepionki.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 12,804
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
U mnie w pracy z dwie osoby po drugiej dawce tak się źle czuły że musiały wziąć zwolnienie. Co ciekawe te osoby już wcześniej przechodziły korona wirusa.