Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 15 głosów - średnia: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

O pewnej gwieździe

hogan napisał(a):chlorek potasu, jednozasadowy fosforan potasu, chlorek sodu, dwuzasadowy fosforan sodu dwuwodny

Tyle nawozu. Ludzie od tego albo będą rosnąć, albo też sami staną się nawozem. ubawa2

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

A myślisz Józiu, że nie? Pewnie zaczniemy mutować a potem jak już zmutujemy i będziemy jako coś zużytego, to posłużmy
jako nawóz.
To bardzo prawdopodobne. Pamiętam jak jeszcze bodajże w latach osiemdziesiątych słyszałam o takim czymś, że
ludzkości jest za dużo, nie nadążają z produkcją żywności i dlatego rozważali to aby ludzi tak zmutować aby żywność
nie była im potrzebna. I wcale się nie zdziwię, jak to będzie strzał w dziesiątkę.
Dodatkowo, mamy codziennie setki nowych ludzi otyłych a jak otyli(jedna osoba otyła, zjada minimum 10x tyle co zdrowy
człowiek)nie potrzebowaliby jedzenia, to by nie tyli a do tego, mniej
potrzeba by było żywności. Myślę, że zmiany w DNA od szczepionek nastąpią. Nie od razu po szczepieniu ale z czasem i będą
widoczne bardziej, z każdym nowym pokoleniem. Tak, to jak jakieś fantasy ale w takim właśnie obecnie żyjemy systemie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Jak mam mutować to chcę być kotem, samcem. Żebym była tak elastyczna jak on przy lizaniu jajek ubawa2
A tak na poważnie to możemy tylko gdybac co to jest naprawdę (papier wszystko przyjmie) i jakie będą konsekwencje po wzięciu tych szczepionek. Nic tak naprawdę nie wiemy, jedynie te ochłapy, które zechcą nam rzucić według ich widzimisię. Nie takie wałki na świecie się dzieją, o których my szaraki pojęcia nie mamy

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

To też prawda ale na pewno coś jest na rzeczy, bo za długo o tych pierdołach debatują.
I tak nam nie powiedzą.

Druga sprawa, co nam z tych szczepionek, skoro już odnotowano tego indyjskiego covida w Polsce.
To pójdzie jak po maśle, czyli w sensie że bardziej zaczniemy padać jak kawki na drucie z wysokim napięciem.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ostatnio słyszałam, że jakiegoś polityka stamtąd ściągnęli i właśnie on był zarażony tą odmianą wirusa. Nawet Piotrek powiedział, że zaraz będą w Polsce chorować bo skoro tego przywieźli tutaj to już pójdzie. Nie wiem kto to był ale ktoś, kto mieszkał tam. I takim eleganckim sposobem sami sobie bata ukręcamy. Zaraz będzie rosyjski, będziemy sikać wodką

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

(05-05-2021, 15:54 )ewus napisał(a):  Zaraz będzie rosyjski, będziemy sikać wodką
To akurat byłoby najmniej niebezpieczne a niektórym nawet na rękę cwaniak

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja bym się właśnie wtedy bała. Byłaby fala porwań zakażonych ubawa2 "Panie kierowniku/Pani kierownik, jeszcze kropeleczkę dej" ubawa2

Odpowiedz

Porwań? To znaczy kto, kogo i po co by porywał? ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

No pomyśl, zdrowi kontra chorzy sikający wódką ubawa2 wszyscy chcieliby się zarazić co by takie objawy miećubawa2

Odpowiedz

Faktycznie, o tym nie pomyślałam ubawa2
I dlaczego rządzący na to nie wpadli?

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości