Ocena wątku:
  • 23 głosów - średnia: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zaczipowanie

Krzysiu, tylko że ja podałam Ci stan faktyczny a nie dezinformację i do tego popartą na ludziach w moim otoczeniu.
Tak samo, jak tyczy się szczepień. Nie mam powodu pisania bzdur.
Jak na przykład Ty, napiszesz, że Twoja Mama się zaszczepiła i ma się dobrze, nie mam powodu aby taką
wypowiedź podważać i tak samo uważam, że powinieneś uwierzyć w to co piszę, bo jak inaczej mam Ci udowodnić, że
to co napisałam odnośnie tej rodziny, jest prawdą? Mam ich tu na forum przywlec? Grób pokazać? Nie wiem.
Masz jakiś pomysł, jak mogę Ci udowodnić, to napisz. Może da się zrealizować.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Mój teściu lat 87 po wypadku, spory upływ krwi zaszczepil się i naprawdę ma się dobrze.
Koleżanka, pielęgniarka z ZOLu zaszczepila wszystkich pacjentów, pewnie stan podobny do stanu mamy lub gorszy,żaden nie miał problemów,nie Astrą, oczywiście wszyscy żyją.
Przed szczepieniem 14 pacjentów znarlo na Covid.
Wiesz jaka to śmierć,!?
To ona mi pomogła na początku mame przy życiu utrzymać, dlatego przed podjęciem decyzji o szczepienie mamy się jej pytałem. 
Oczywiście że szczerze mnie utwierdziła w tym by szczepić.
Odpowiedz

No widzisz i ja Ci wierzę w to co piszesz. Dlaczego więc tak ciężko jest Ci uwierzyć w to, co inni piszą?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(18-03-2021, 3:55 )hogan napisał(a):  No widzisz i ja Ci wierzę w to co piszesz. Dlaczego więc tak ciężko jest Ci uwierzyć w to, co inni piszą?
W co?
Ze szczepionki zabijają? Nie potwierdza się.
Ze są poszczepienne dolegliwosci przy Astrze są, tak wierze. Bo nawet mamina pielęgniarka miała. Ale i miała covida, nie zamieniła by się. Bo ma porównanie i ponoć covida lekko przeszła. Wczoraj nawet rozmawiałem, no bo wiadomo ze temat na topie. Ona Astrą, to sa te poszczepienne dolegliwości, po pierwszej dawce.Teściu nie, bo seniorzy inną. Astra do 65 roku ponoc jest przebadana., to nie mogą seniorom dac.
Ale porównaj śmierć przez uduszenie, do objawów grypowych, na ktore Paracetamol lub Aspiryna pomogą. Cały czas o Astrze pisze z tymi powikłaniami., nie wiem czemu.
Starsze koleżanki żony, nie miały dolegliwości poszczepiennych bo są znacznie starsze niż 60 lat-no taki zawod, nawet po 80 dzialaja zawodowo.Zona w moim wieku, to wiadomo za trzy cztery lata,. 
Po prostu, może sie zdarzyć ze zaszczepia zakażonego, ponoć łagodniej przechodzi. Ale to już netowe info.
Odpowiedz

Chyba na darmo piszę, bo nic nie zrozumiałeś. Ech... szkoda.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Mój ojciec się szczepił (nie astrą) i nie miał żadnych dolegliwości.
Koleżanka żony po szczepieniu astrą nie dość,że dostała silnego uczulenia, to jeszcze załapała covida.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Z tym załapaniem Covida, to tak jak sąsiad u mojej siostry. Pojechał na gastroskopię i się zaraził. Wrócił do domu, nic
nie wiedział, że jest zarażony i zaraził całą rodzinę.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Teraz można się zarazić gdziekolwiek. Ta angielska franca np minute potrzebuje podobno.
Co za czasy!! To wszystko wina lewaków co ojca dyrektora radia nie słuchają!
Bo gdyby słuchali to aksamitny glos prowadzących oczyściliby ich z patogenów, wirusów i zbędnego nawisu inflacyjnego
Odpowiedz

To wszystko wina chińskich pseudonaukowców co stworzyli ten szajs w laboratorium w Wuhan.
Odpowiedz

Myślisz, że to pseudonaukowcy?
Nie był bym taki pewny.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości