Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Nie czytaj w ogóle takich stron jak "pudelek", toć tam bzdura, bzdurę pogania.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Na 90% masz rację ale czasem warto jest sprawdzić źródło jak i wiarygodność artykułu na podstawie innych stron.
Tak na przykład, niedawno na FB ludzie publikowali znęcanie się nad psem, ciągnięcie go na sznurku za samochodem.
Pies umarł, nie przeżył tego i upubliczniali zdjęcia numeru rejestracyjnego samochodu a ja poszperałam i dowiedziałam
się, że to działo się około 5 lat temu. Co nie oznacza, że takie postępowanie trzeba zawsze gnębić ale ludzie nie sprawdzają
i klepią na okrągło coś, co dawno zostało wyjaśnione a co się okazuje. Facet miał ogromne nieprzyjemności a zdjęcie
zostało celowo przez złośliwców zmodyfikowane. Albo leśniczych podają jako morderców zwierząt, nie znając w ogóle praw natury.
Nie zdają sobie sprawy z tego, że odstrzał zwierząt jest potrzebny bo doszłoby do tego, że nie wyszlibyśmy na ulicę.
I też potem publikują zdjęcia i dane takich leśniczych, co w konsekwencji może doprowadzić do tragedii bo jaki szaleniec pójdzie
i zastrzeli takiego leśniczego. Ludzie nie myślą, co wyprawiają i ile biedy mogą narobić przez brak myślenia.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 1,418
Liczba wątków: 50
Reputacja:
269
Ciekawe dlaczego o mnie ci Japończycy tak myślą...
Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.