Ankieta: Kogo wolisz? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Makłowicz
50.00%
4
50.00%
Cejerowski
12.50%
1
12.50%
Żadnego z nich
37.50%
3
37.50%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Makłowicz czy Cejerowski?

Kogo wolicie?
Odpowiedz

A pod jakim względem?

Jak gotowania, to Makłowicz nie umie gotować a Cejrowski tym bardziej.
Jak chodzi o przeżycia z kraju, w którym żyje, przeważa Cejrowski.
Z urody obydwaj do bani ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Żaden, Makłowicz to żaden "kucharz", a Cejrowski to taki cham, że nie chce mi się go w ogóle oglądać. Nie mam absolutnie na myśli polityki, tylko kiedyś musiałam oglądać jego programy "Boso przez świat" i momentami miał takie chamowate odzywki, że poczułam niechęć do niego. Co skutkowało też oglądaniem na siłę, a nie z przyjemności ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Zdecydowanie Makłowicz. Nie wiem jak u niego z gotowaniem, bo nigdy nie jadłem tego, co ugotował, ale jego poglądy i kultura słowa są mi bliższe niż Cejrowskiego. Chociaż Cejrowski też głupi nie jest, ale ja bym go zgasił w gadce w godzinę.
Jest taki filmik na YT jak Hołownia próbował grillować Cejrowskiego, a to Cejrowski grillował Hołownię. Gdybym był na miejscu Hołowni to zgasiłbym Cejrowskiego jak peta. Cejrowski robił durnia z Hołowni i nawet to zabawne było, ale słabe argumenty Cejrowskiego obaliłbym w minutę.

Odpowiedz

Trudno mi powiedzieć jakim kucharzem jest Makłowicz, bo mało znam sie na gotowaniu, ale o wiele chętniej wole jego słuchać niż tego marnego celebryty zgrywającego się na mędrca.
Odpowiedz

Swego czasu, sugerowałam Cejrowskiego różne tematy i o dziwo, łapał w mig. Jak tylko coś podsunęłam, to
na drugi dzień miał już o tym filmik ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

To napiszę coś od siebie.
Bardzo lubię programy Makłowicza oglądać, ale raczej ze względu na miejsca o których opowiada niż na to co gotuje. Nie próbowałem jego jedzenia więc nie wiem czy jest dobre, także sam nie gotuje jego dań. Ale moim zdaniem ma spory talent do opowiadania, także o innych krajach. Kiedyś go widziałem na żywo, z tego co pamiętam na dworcu w Krakowie szedł blisko mnie oczko Jest niższy ode mnie...
Cejerowski to bardzo ciekawa persona, jego programy są bardzo dobre, niestety czasem wychodzi z niego zwykły prostak. Pamiętam jak był kiedyś w świątyni buddyjskiej i nie potrafił się zachować.
Kiedyś w latach 90 miał program w TVP WC Kwadrans i się to oglądało, bo mało kto był taki radykalny i otrwarcie mówił swoje poglądy. Obecnie jak są takie typy w internecie jak Olszański nie robi takiego wrażenia. oczko
Też go kiedyś widziałem na żywo miał jakies spotkanie i gadał do ludzi te swoje mądrości.
Odpowiedz

----------------
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości