Ocena wątku:
  • 23 głosów - średnia: 3.04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Władze Izraela atakują chasydów

(08-11-2020, 13:57 )hogan napisał(a):  Nic tym nie podkreśliłeś, tylko wprowadziłeś w błąd. Ludzie są wzrokowcami i zawsze w mediach wykorzystują zakłamane zdjęcia aby wzbudzić sensację. A więc jeśli nie chcesz utożsamiać się z kłamcami, nie rób w ten sam sposób.
Tysiące zdjęć i filmów oraz źródeł potwierdza opór chasydów przeciw NWO i represje diabolicznych władz przeciwko tym dzielnym ludziom. Nie da się wszystkich tych materiałów zamieścić na forum dyskusyjnym, ja tylko w największym skrócie zwróciłem uwagę userów na ten temat aby ten, kogo to interesuje dokształcił się w necie i poszerzył swoją wiedzę . A kłamstwo musisz najpierw udowodnić, a dopiero potem kogoś oskarżać..Oj, nieładnie ! Dalej upierasz się przy pisaniu oskarżeń bez dowodu. Jak by wyglądała rozprawa sądowa, gdyby nie podawano żadnych dowodów? Nawet nie obejrzałaś i nie skomentowałaś filmiku na twitterze, bo po co. Nie na tym polega uczciwa dyskusja.
Odpowiedz

Przecież udowodniłam!
Nie są to zdjęcia człowieka o którym pisałeś! Takie postępowanie, nazywa się JAWNĄ manipulacją.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(09-11-2020, 11:45 )hogan napisał(a):  Nie są to zdjęcia człowieka o którym pisałeś !

Ja nie pisałem o jakimś jednym człowieku, ale o całej społeczności religijnej prześladowanej brutalnie przez lucyferiański nazizm totalitarny !

[Obrazek: uid_1fb8a3d7e8ff50a52d34822357804e441601...ht_779.jpg]

[Obrazek: bc780a76eb9f759cf4aff0ef0d60.png]

[Obrazek: BB19JGcJ.img?h=350&w=624&m=6&q=60&u=t&o=t&l=f&f=jpg]

[Obrazek: TELEMMGLPICT000140808236_trans_NvBQzQNjv...width=1240]

[Obrazek: images?q=tbn%3AANd9GcTEla4RCOq6xKQwVwUKH...A&usqp=CAU]

[Obrazek: 773x435_cmsv2_db40be1f-d5de-5eec-8213-18...637070.jpg]

[Obrazek: AP17292582892518-e1508439705281-1024x640.jpg]

Wystarczy, czy zamieścić więcej ? Przestaniecie wreszcie łgać w żywe oczy ?  zenetelme
Odpowiedz

na to wygląda, że sam lecisz z automatu i nie patrzysz co wklejasz, ktoś każe ci to robić? Dużo na tym zarabiasz?

Twoje zdanie:

Cytat:Podczas pogrzebu znanego i szanowanego rabina w izraelskim Aszdod policja izraelska brutalnie zaatakowała chasydów za nieprzestrzeganie dystansu i noszenia masek.

I pod nim było zdjęcie a więc nie przekręcaj, bo z takim podejściem, w żadnym sądzie byś nie wygrał.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja się powstrzymam od komentarzy i kolejnych postów w tym temacie bo nie widzę sensu prowadzić dialogu.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(11-11-2020, 9:03 )karbon napisał(a):  Ja się powstrzymam od komentarzy i kolejnych postów w tym temacie bo nie widzę sensu prowadzić dialogu.
Zamieściłem ten temat, ponieważ chasydzi to chyba jedyna znana religia która nie uległa fałszywej pandemii i koronapanice. Przykro mi, że katolicyzm, religia polska i chrystocentryczna posłusznie i ślepo wykonuje rozkazy nakazujące ograniczanie praktyk religijnych i praw obywatelskich. Znani w Polsce Świadkowie Jehowy których lubię bardziej niż katolików również prawie całkowicie zaprzestali swojej działalności. Podobnie zachowują się protestanci. Wroga reakcja moderacji i obojętność userów na krótką migawkę forumową, filmik o pogrzebie rabina i kilka zdjęć ukazującą długotrwałe prześladowania żydowskich chasydów jest dla mnie całkowicie niepojęta i niezrozumiała. Przecież tak samo prześladują Polaków i katolików. Skąd ta agresja na aktywność forumową, zresztą bardzo skromną w czasach obumierania for dyskusyjnych?
Odpowiedz

Jak na razie, to tylko od Ciebie biją agresją.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-11-2020, 10:45 )hogan napisał(a):  Jak na razie, to tylko od Ciebie biją agresją.
To prawda, reaguję agresją na agresję, na systematyczne i podstępne totalitarne zniewalanie . Nie chcę zostać niewolnikiem. Ale nie jest ona skierowana przeciw użytkownikom forum. Natomiast nie mogę się nadziwić, gdy Polacy dają się zniewalać bez słowa sprzeciwu. Mało tego, nakłaniają do tego innych i donoszą na tych, którzy wybrali wolność !
Odpowiedz

Po prostu zapanuj nad swoimi emocjami. Agresja rodzi agresję i nigdy nic z tego dobrego nie wynika. ubawa
Każdy przejmuje się tym, co się dzieje na świecie ale agresja tu nie pomoże. Dobry strateg, rozważa kroki a nie atakuje.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-11-2020, 12:11 )hogan napisał(a):  ..nic z tego dobrego nie wynika..agresja tu nie pomoże. Dobry strateg..nie atakuje.
Wyniki badań mówią, że "kobiety są biologicznie nie mniej agresywne niż mężczyźni. W tych samych warunkach postępowanie kobiet i mężczyzn jest prawie identyczne, zwłaszcza kiedy zagrożona jest ich przestrzeń życiowa".
Istnieją dowody, że kobiety potrafiły wyjść cało z przeróżnych groźnych sytuacji; wystarczyła intuicja, pewne i szybkie działanie w dobrej sprawie i... nabyty wcześniej instruktaż psychiczno-techniczny. W swojej praktyce w sztukach walki ćwiczyłem często na jednej sali z dziewczętami i kobietami. Dziś jako instruktor mogę powiedzieć: "Więcej odwagi, wiary w siebie i mobilizacji do rozpoczęcia ćwiczeń".
Jesteście równie dobre, jak mężczyźni. A nawet lepsze !

[Obrazek: images?q=tbn%3AANd9GcQCe0FwcUjewfQdBUB81...A&usqp=CAU] ubawa2
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości