Ocena wątku:
  • 58 głosów - średnia: 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wieści ze świata

Ten cały Bidon też podobno ma ładną córkę...
To co? Głosy pół na pół?

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(04-11-2020, 17:46 )bonaparte napisał(a):  Też wolałbym Trumpa,  ma ładną córkę.

Boni, za wysokie progi. Gdybyś był prezesem jakiegoś koncernu to może, ale tak to cóż.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Dla Polski lepiej by było żeby jednak wygrał Trump, bo jakoś się dogadywał z obecnymi władzami w Polsce. Wygrał Bidon więc pewnie Polska będzie teraz na marginesie. W sumie Trump był straszny populista i nie jest mi go szkoda, wydawał się czasem bardzo niepoważny, chociaż niektóre jego poglądy mi odpowiadały. Taki amerykański Korwin Mikke. No ale cóż. Bidon zaś... widziałem na necie jego wypowiedzi i zachowania, u niego jest zaawansowana demencja.
Odpowiedz

Gdyby nie to, że Trump jest debilem, to też bym go popierał.
Nie znam specjalnie Bidena, jest mi obojętny. Trump obojętny mi nie jest, to chory psychicznie człowiek o wyglądzie wiewiórki, która wszystkimi siłami nie dała się wyskrobać.
Ja wiem, że to nieładnie śmiać się z wyglądu, ale to co ten debil głosi poraża z każdym jego słowem. Gdyby to był prezydent jakiegoś Srajtaślamu to pół biedy, ale USA to (słabnąca, co prawda, ale jeszcze przez jakieś kilka, może kilkanaście lat) potęga. Świat jeszcze jest ciekawy czy tym wielkim krajem będzie rządził republikański debil czy demokratyczny sprzedawczyk.
Odpowiedz

Trumpa popieram z dwóch powodów: Za wizy dla Polaków, to dobry krok w tym kierunku.
I za to, że przeciwstawił się WHO, no i w zasadzie za to, że przed wyborami zamontował kamery.
Miał do tego prawo jako Prezydent i z tych kamer, wyjawi największe oszustwo Ameryki.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Trump apeluje: Zatrzymajcie ten PRZEKRĘT! Onet, Radio Zet i RMF stają po stronie Bidena - SPRAWDŹ, DLACZEGO !

[Obrazek: maxresdefault.jpg]
Odpowiedz

Niemożliwe aby Watykan atakował polski rząd, bo to wspólnicy. A więc znów dałeś ponieść się fantazji.
Tak, Watykan to ta Twoja masoneria.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-11-2020, 15:28 )hogan napisał(a):  Niemożliwe aby Watykan atakował polski rząd, bo to wspólnicy. A więc znów dałeś ponieść się fantazji.
Tak, Watykan to ta Twoja masoneria.
Bezkrytyczne i niewolnicze poparcie władz Kościoła wobec fałszywej pandemii wyraźnie świadczy, że masoni przeniknęli nawet do Watykanu.
Odpowiedz

Nie przeniknęli, oni cały czas rządzą Watykanem a raczej zarządzają z Watykanu całym światem.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

[Obrazek: eIIk9kpTURBXy9hOTg1MzkyMjRjODJkYjZiYTYyZ...OCoTAFoTEB]

ubawa2 

https://www.dziennikwschodni.pl/biala-po...78598.html
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości