Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
Hehe... Pracowali w domu, to narzekali. Mają pracować na sprzęcie szkolnym, też narzekają...
Weź tu im dogódź.
Dlaczego mieli by wszyscy pracować na jednej sali informatycznej? Chyba jakaś bzdura.
U mnie w okolicy we wszystkich szkołach jest sieć komputerowa i każdy nauczyciel ma swój służbowy laptop, który może podłączyć praktycznie w każdej klasie do internetu. Nawet na wioskach tak mają.
<czapja>Miłego dnia... <hi>
Reputacja:
221
Obecnie nie ma też przeszkód, żeby organizować lekcje odwrotnie. Tzn. nauczyciel przebywający na kwarantannie łączy się przez internet z siedzącymi w klasie uczniami i prowadzi lekcję.
Reputacja:
221
A niby dlaczego nie? To, że jest na kwarantannie nie oznacza, że jest chory. On miał tylko jakiś kontakt z chorym.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Jak nie jest chory, to oczywiście że może ale pewności w takim przypadku nie mamy i jeśli są takie objawy jak
niektórzy przedstawiają, to ciężko by było prowadzić cokolwiek. Wczoraj oglądałam krótki filmik mego znajomego
ze szkolnych lat. Powiedział, że jest chory i bardzo ciężko mu mówić, bo płuca na to nie pozwalają ale chciał
przekazać, że dziękuje za serce jakie wszyscy mu okazują i jakoś jeszcze się trzyma, po czym był okropny kaszel.
W krótkiej chwili przeprosił wszystkich za kaszel i dodał, że niestety ale musi kończyć.
Dla mnie, jest to przykład tego, że jeśli rzeczywiście niektórzy mają ciężkie objawy wirusa, to nie mają siły na rozmowę.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Reputacja:
221
No, w takim stanie to niestety.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Na wiosnę i lato to nie znałem nikogo prawie kto bny miał Koronawirusa, teraz u mnie w robocie sporo osób chorych, na szczęście z działu gdzie ja pracuje wszyscy zdrowi i trochę zacżeły te dziewuchy poważniej do tego podchodzić.