Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 15 głosów - średnia: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wyludnić Ziemię

hogan napisał(a):Do 2050 roku, będzie już nas ponad 10 miliardów a żywności coraz mniej.

Nie grozi. W innym temacie napisałaś, że w 2024 nastąpi kataklizm i z powierzchni Ziemi zniknie 90% ludności. foll

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Bo to są dwa inne tematy Józiu. Tam podałam co usłyszałam a tu, co sama sądzę na podstawie statystyk, które
już są. A więc grozi Józiu, a nawet można napisać, że jest to nieuniknione.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Jestem tym faktem niezmiernie zmartwiony.
Odpowiedz

A ja mogę umrzeć choćby już. Niech mnie humanitarnie zabiją. Jakiś zastrzyk usypiający czy coś i myślę, że ludzi takich jak ja jest multum. Broń losie nie mam depresji, ani myśli samobójczych ale po prostu niektórzy mega cierpią i muszą żyć bo nikt ich przecież nie uśmierci. Za mało szans na decyzję o własnym życiu, jesteśmy zależni od jakiegoś chorego prawa, jakby każdy bawił się w Boga i zmuszał do życia "bo tak trzeba"

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Ja też Krzysiu :smutek:

Ewuniu, mam pytanie! Czy jeśli nie miałabyś chorób, jakie Ci mocno dokuczają, to czy też myślałabyś w ten sposób?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Izuniu nie wiem czy choroby mają wpływ. I tak w końcu umrzemy. A jak mam umierać z głodu/w męczarniach/z powodu wojny itd to chciałabym zakończyć to szybciej

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Ach o to chodzi, rozumiem. Wyboru raczej nie mamy, no chyba że ktoś sam targnie się na swoje życie ale jeśli
jest to osoba wierząca, to nie powinna, bo życie wieczne przepadnie czy tudzież zmartwychwstanie, bo tacy
ponoć wedle religii, nie zmartwychwstaną. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nieprawda, można już.
Kościół uznaje ti za chorobę i słusznie.
Czyli te brednie co kiedyś poniektórzy głosili się zdezaktualizoealy .
No ale na wszelki wypadek można poszukać innych rozwiązań.
Myślę o leczeniu depresji którą chyba więcej ludzi przenosi do raju niż rak
Odpowiedz

A skąd Ty wiesz co jest w tym rzekomym raju? ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ponoc wkrótce ma wybuchnac jakiś wulkan na Islandii.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości