Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.65
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tłumacz google

Każda Ewuniu, nawet messenger z Facebook, mimo że Facebook działa a działa dlatego, że kiedyś wykupiłam
Google+. Dlatego w telefonie mam FB ale bez czatu. Czasem ktoś może widzieć moją obecność i coś do mnie
pisze ale mogę odebrać dopiero jak jestem w domu przy lapku.
Piosenki, gry, nawet nawigacja, itd. Mam w domu też sporo sprzętu z nawigacją(nie mapą nawigacji a nawigacją
do sprzętu elektrycznego) i żadnego przez telefon nie mogę uruchomić, bo nie mogę pobrać za darmo(mimo, że
we wszystkich tych usługach jest napisane, że aplikacja jest darmowa) a tylko odpłatnie. To są te "super wszelkie
nowości", jeśli chodzi o Apple iPhone. ubawa2 Możesz z tym telefonem zrobić wszystko a nawet więcej niż wszystko ale
za wszystko trzeba płacić. Mają nawet usługę pomiaru stężenia krwi(dla cukrzyków) i drugą do pomiaru ciśnienia.
I też podają, że dla wszystkich, którzy korzystają z ich telefonów, to te opcje są za darmo. Gu... o prawda, to ściema
i w ten sposób chyba chcą ludzi skłonić do kupienia ich telefonów.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(04-09-2020, 20:10 )bonaparte napisał(a):  U mnie też nie wiem czy da rade zainstalować, bo na moim smartfonie po zainstalowaniu aplikacji bankowej na inne za bardzo nie ma miejsca. Taki super telefon.
Jaki masz telefon? Może akurat taki jak mój Partner, to Ci napiszę czy można.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

No to ja się cieszę, że mam Samsung i ściągam co chcę za darmo ubawa2 No chyba, że jest płatna aplikacja to wtedy co innego

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

(04-09-2020, 20:10 )bonaparte napisał(a):  U mnie też nie wiem czy da rade zainstalować, bo na moim smartfonie po zainstalowaniu aplikacji bankowej na inne za bardzo nie ma miejsca. Taki super telefon.
Na kartę pamięci pobieraj i w ustawieniach ma być,żeby na kartę zapisywało.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

(04-09-2020, 21:35 )Dezyderiusz napisał(a):  
Na kartę pamięci pobieraj i w ustawieniach ma być,żeby na kartę zapisywało.
No ciekawe jaki ma telefon, bo na moim to nie działa ubawa2
Chytre bestie z tego Apple.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Samsunga coś tam coś tam mam, ale taką wersję która zdecydowanie Koreańcom nie wyszła.
Odpowiedz

A no to nie pomogę, bo mój Partner ma Xiaomi czy jakoś tak.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja mam Xiaomi a mój partner nie ma.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Ja nie mam partnera, ale Samsunga za to mam.
Czyli se mogę jakbym chciał?
Tego apka ściągnąć?
Odpowiedz

Dowcipnisie ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości