Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Patrzyłeś na ten pod linkiem, jest to już trochę inna wersja niż ten co wstawiłeś.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Ja bym wybrał RAVkę albo Outlandera.
A Tobie bym raczej proponował pickupa (5 os.). Może robić za osobówkę a i graty na działkę typu kosiarka można zabrać. Praktyczny.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Jak byłam młoda, to też bardziej rozglądałam się za kabrioletami sportowymi, teraz już nie, bo muszę
zwracać uwagę na niektóre szczegóły. Na to aby właśnie był dach, ze względu na psa. Na to, żeby były
co najmniej 4 miejsca czyli czteroosobowy lub więcej, bo także po to aby Heron mógł zająć cały tył.
No i musi być ogólnie większy, bo potrzebny będzie i na działkę i na zakupy, itd. Taki jak wkleiłeś Boni,
mogłabym mieć jedynie jako drugi/ dodatkowy samochód i jeździć nim sobie nie wiem gdzie w zasadzie, po
ulicy dla szpanu? Bo do niczego więcej taki samochód się nie nadaje.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Lotus i tym podobne dobre na podryw wśród małolatów. Albo jako "czwarte czy piąte" auto w garażu.
Najważniejsze wybrać takie auto jakie nam najbardziej pasuje. Może to być oczywiście Lotus a i może być Honker...
Osobiście takiego Lotusa bym chętnie zastąpił Fordem Rangerem. Ale niestety to są drogie zabawki i nawet o nich nie myślę.
Rozglądam się za czymś na wakacyjne wypady ale na razie mam za duży rozstrzał. Powoli zawężam poszukiwania i coś będzie niebawem ale nie będę szedł w koszta i chcę coś takiego co będzie tylko na wypady czyli jeździć ma sporadycznie a ma być pojemne, wygodne i niezawodne. I nie za drogie.