Liczba postów: 1,418
Liczba wątków: 50
Reputacja:
269
(22-06-2020, 10:32 )Dorcik napisał(a): (19-06-2020, 22:17 )Dezyderiusz napisał(a): Farbowanie włosów, malowanie paznokci i kolczykowanie to prawie takie samo zuo jak tatuaż. ;-)
No raczej nie ..Jezeli mam kontakt z ludxmi jakos nie chce wygladac jak idz stad , z sincami pod oczami , obgryzionymi paznokciami ,siwymi włosami, czy z owłosieniem na nogach czy pod pachami ,a fee
Zamaluj jakąś henną siwe włosy i wystarczy.Owłosienie na nogach jest potrzebne do odganiania komarów i meszek.
Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
Kobieta może być ładnie umalowana, ale niech to będzie raczej dyskretny makijaż, a nie od razu C5M.
<czapja>Miłego dnia... <hi>
Liczba postów: 1,418
Liczba wątków: 50
Reputacja:
269
(23-06-2020, 8:26 )hogan napisał(a): (22-06-2020, 23:33 )Dezyderiusz napisał(a): Zamaluj jakąś henną siwe włosy i wystarczy.Owłosienie na nogach jest potrzebne do odganiania komarów i meszek.
Owłosienie jest potrzebne do ochrony przed infekcjami z brudu. Brud, wszelkie pyłki z powietrza, osadzają się na włoskach, tym
samym chroniąc naszą skórę przed infekcjami.
To tak gwoli wyjaśnienia. Bo komar swobodnie dostanie się między włoskami. 
Jak się będzie cały czas machać takimi owłosionymi nogami to jest szansa,że ten komar nie dostanie się i odfrunie.Tylko mocno trzeba właśnie machać...
Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Liczba postów: 275
Liczba wątków: 7
Reputacja:
55
Najlepsze miejsce na tatuaż , to worek mosznowy.
Dziwny jest ten świat.