Liczba postów: 275
Liczba wątków: 7
Reputacja:
55
Szklanki stawiam sobie na plecach zamiast baniek . Prawdziwy facet nie podsłuchuje , tylko sam hałasuje.
Dziwny jest ten świat.
Liczba postów: 1,418
Liczba wątków: 50
Reputacja:
269
(02-06-2020, 19:10 )hogan napisał(a): Dezyderiusz, czyli puszczają bardzo cicho, skoro musisz stosować stary telefon 
Stanowczo za cicho.Będę musiał to zgłosić odpowiednim służbom.Za niezakłócanie ciszy - może jak mandat dostaną to się poprawią ;-)
Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Reputacja:
269
![[Obrazek: bigvk1jpg_qqwpxxh.jpg]](https://s6.ifotos.pl/img/bigvk1jpg_qqwpxxh.jpg)
Teraz sprzęty te z nie najwyższej półki chyba jakością się nie różnią od "Made in China"..
Więc kupiłem wzmacniacz z radiem nieznanej firmy(ten na zdjęciu).Naprawiłem stary odtwarzacz DVD.który ma taką samą szerokość.Postawiłem go na tym wzmaku.Wygląda to razem na sprzęt za wiele tysięcy.Kolumny też czarne od starej wieży Philips.Sobie słucham na takim czymś.
-:Na ten wzmacniacz wydałem tylko ok.200 zł. ;-) /jest takiej samej jakości ten chińczyk co markowe sprzęty,tak samo jak one ma wady i zalety/.
Liczba postów: 374
Liczba wątków: 1
Reputacja:
110
Staruszek patefon (coraz ciezej znaleźć dobre plyty)
Gramofon Diora G8010 plyty sprzed 30 lat
Magnetofon Diora-Elektronika na kasety sprzed 30-25 lat
Wieża KRUGER&MATZ KM 1908
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
A ja nie mam nic, oprócz TV i komputera... biedna jestem no... co ja poradzę?! No nic, trzeba żyć dalej...
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Jak masz dobre głośniki do komputera to jest to dobre rozwiązanie. Ja mam jakieś głośniki Logitecha do komputera które mają bas lepszy niż niejedna wieża.
Reputacja:
269
(25-11-2020, 23:56 )hogan napisał(a): W telewizorze mam mocne głośniki ale i tak mało kiedy już głośno czegoś słucham ale jak kiedyś nastawiłam
na ful, to ściany drżały 
To tylko zazdraszczać..
W swoim telewizorze gdybym dał na maksa to ściany by nic nie robiły a on sam by się rozpadł biedaczysko.