Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Truskawka

Zimą nie ma innej opcji jak mrożone albo kompoty własnej roboty. Zresztą smakują podobnie.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Dodane do ciasta, smakują identycznie, czy to mrożone czy świeże ale do jedzenia w deserze na zimno, na przykład w lodach, już jednak
jest różnica ale ja już tak mam, że to co mało osiągalne, to wtedy mi się chce, to coś w rodzaju wyzwania   :lol:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(03-09-2016, 8:25 )hogan napisał(a):  Dodane do ciasta, smakują identycznie, czy to mrożone czy świeże ale do jedzenia w deserze na zimno, na przykład w lodach, już jednak
jest różnica ale ja już tak mam, że to co mało osiągalne, to wtedy mi się chce, to coś w rodzaju wyzwania   :lol:

Nie wolno tak jeść.Jedząć w ten sposób możemy dostac miażdźycy
Odpowiedz

Co Ty bredzisz?   :ubawa: :ubawa: :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(03-09-2016, 23:14 )hogan napisał(a):  Co Ty bredzisz?   :ubawa: :ubawa: :ubawa:

Nie bredzę.Ludzie nie wiedzą,że można zachorować na miażdżycę mimo,że w ogóle nie jada sie tłuszczu.
Odpowiedz

Ty dalej bredzisz?   :ubawa: 

Jaki tłuszcz masz w truskawkach?   :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Przeciez wyraźnie piszę.Można tłuszczu w ogóle nie jeść i zachorować na miażdżycę.
Odpowiedz

A ja wyraźnie Ci piszę, że to temat o truskawkach a nie o tłuszczu a więc skąd ten tłuszcz u Ciebie wziął się w temacie? :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Truskawki jem po prostu ze śmietaną. Kiedyś sprzedawali mrożone truskawki też były dobre.
Odpowiedz

Niedługo będę miała swoje na działce ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości