Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Myślę że na Pitbula byłby taki sposób, zrobić pętle ze smyczy, na szyję mu i go udusić. Nie wiem jak to wygląda w praktyce ale mogę sobie wyobrazić ze dało by rade. Bydle by się nawet nie zorientowalo co się dzieje. To by działo w takim wypadku jak gryzie innego psa i go zajść od tylu można.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2018, 8:34 przez
bonaparte.)
Liczba postów: 2,804
Liczba wątków: 49
Reputacja:
285
Zodiak: skorpion
To trochę dziwne Przecież nikt normalny pieniędzy nie trzyma w domu.
Telewizor czy laptop mozna znaleźc na PSZOKU.Za darmo bez narażania się na konflikt z prawem.
A złoto jak już się ma zakopuje się w ziemi a nie nim obwiesza.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Ja również gotówki nie trzymam w domu wcale. Ale złodziej mógłbty wynieść np.:
komputer
telewizor
dokumenty
o ile mają jakąś wartość.
Poza tym starsi ludzie trzymają gotówkę w domu ponoć.
Moi rodzice raczej tak nie robią, chyba że planują jakieś zakupy.
Liczba postów: 5,359
Liczba wątków: 46
Reputacja:
239
Zodiak: strzelec
Też trzymałam kasę w domu. Jak miałam hahahahahahahaha

A tak na serio to mieszkam na małym zadupiu, wrzucając kasę na konto a nie mając niczego koło siebie zupełnie nie ma sensu. Życie ala głęboki PRL, za zakupy kartą nie zapłacisz, musisz mieć gotówkę. Więc po co mam trzymać w banku skoro i tak muszę jechać na miasto, iść do ściany płaczu i gibać się o pieniądze? Sensu najmniejszego nie ma. Z resztą osobiście wolę używać gotówkę niż kartę. Także ten... Ale mam 2 psy a i sama potrafię się bronić i każda obca persona poczuje moje żądło złości, zwłaszcza jak zakłóca moją sferę prywatności.
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
Liczba postów: 2,804
Liczba wątków: 49
Reputacja:
285
Zodiak: skorpion
Jak ktoś taki się pojawi to skwitujcie stwierdzeniem-ja się myję a nie perfumuje.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Liczba postów: 15,292
Liczba wątków: 150
Reputacja:
439
Tytuł wątku mnie przeraził. Pomyślałem sobie że jacyś złodzieje włamali się na forum i kradną moje wyjątkowo mądre wypowiedzi, postami zwane.
Ale tylko perfumy, to spoko.