Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 22 głosów - średnia: 3.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uwaga na złodziei!

Myślę że na Pitbula byłby taki sposób,  zrobić pętle ze smyczy, na szyję mu i go udusić. Nie wiem jak to wygląda w praktyce ale mogę sobie wyobrazić ze dało by rade. Bydle by się nawet nie zorientowalo co się dzieje. To by działo w takim wypadku jak gryzie innego psa i go zajść od tylu można.
Odpowiedz

Już o tym pisałam w innym temacie. Jak to sobie wyobrażasz? Powiesz do niego: Czekaj, puść tego psa,  bo chcę Ci pętlę
zarzucić? ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

To trochę dziwne Przecież nikt normalny pieniędzy nie trzyma w domu.
Telewizor czy laptop mozna znaleźc na PSZOKU.Za darmo bez narażania się na konflikt z prawem.
A złoto jak już się ma zakopuje się w ziemi a nie nim obwiesza.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Ja również gotówki nie trzymam w domu wcale. Ale złodziej mógłbty wynieść np.:
komputer
telewizor
dokumenty

o ile mają jakąś wartość.

Poza tym starsi ludzie trzymają gotówkę w domu ponoć.
Moi rodzice raczej tak nie robią, chyba że planują jakieś zakupy.
Odpowiedz

Dużo ludzi trzyma kasę w domu, mi też się zdarza. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Też trzymałam kasę w domu. Jak miałam hahahahahahahaha ubawa2
A tak na serio to mieszkam na małym zadupiu, wrzucając kasę na konto a nie mając niczego koło siebie zupełnie nie ma sensu. Życie ala głęboki PRL, za zakupy kartą nie zapłacisz, musisz mieć gotówkę. Więc po co mam trzymać w banku skoro i tak muszę jechać na miasto, iść do ściany płaczu i gibać się o pieniądze? Sensu najmniejszego nie ma. Z resztą osobiście wolę używać gotówkę niż kartę. Także ten... Ale mam 2 psy a i sama potrafię się bronić i każda obca persona poczuje moje żądło złości, zwłaszcza jak zakłóca moją sferę prywatności.

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Jak ktoś taki się pojawi to skwitujcie stwierdzeniem-ja się myję a nie perfumuje.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Tytuł wątku mnie przeraził. Pomyślałem sobie że jacyś złodzieje włamali się na forum i kradną moje wyjątkowo mądre wypowiedzi, postami zwane.
Ale tylko perfumy, to spoko.
Odpowiedz

Robociku, to nie Francja, że bez wody można było żyć, tylko perfumujsc się. ubawa

Krzysiu, nie obawiasz się złodziei w rwali? ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nie, nie obawiam się.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości