Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 22 głosów - średnia: 3.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co wolimy, 'Rydzyka' , czy 'Gender' ?

Co wolimy, 'Rydzyka' , czy 'Gender' ?

To jest wybór , którego każdy pewnie będzie musiał dokonać.

Wypośrodkować się nie da już.
Nie przekonam kościoła do niezaglądania pod kołdrę , ani w d. w poszukiwaniu dziecka napoczętego, do rozwodów i innych drobiazgów.

Ani fanatyków antykościelnych i innych genderowców  do tolerancji i umiaru , oni tolerują tylko siebie. 

To nie tylko Rydzyk-Gender  to znacznie szersze, dotyczy dużych pakietów poglądów  dzieli świat na pół .
Pakiety muszą być kompletne ! 
Nie można być katolikiem i zwalczać obrzydliwe akcje antyaborcyjne .
Ani lewo-genderowcem umiarkowanym , szanującym poglądy moherowych środowisk.

Nie można być umiarkowanym  katoliko-genderowcem,  ukrzyżują obie strony.
Cały świat , otoczenie bezustannie szczuje jednych na drugich.

To nie pedały i lesbijki propagują gender i urządzają loveparady . Wykorzystuje się ich jako pretekst.
Wąsatka napisała w innym wątku :
(19-02-2018, 0:29 )Wąsatka napisał(a):  Problem w tym, że ci normalni homoseksualiści tego nie popierają. To im robi pod górę. Zauważyłam jeszcze jedną zależność. Kiedy słyszy się homoseksualizm, myśli się geje. A co z lesbijkami?
I ja rozmawiając ze znajomymi pedałami to samo usłyszałem , akurat żadnych lesbijek nie znam , ale zapewne podobnie.

Ani normalni polscy katolicy , w antyaborcyjny fanatyzm bawić się nie będą.

Ja lubię pedałów w kulturze, nauce, czytam, słucham, oglądam.. - Niewielu ludzi podziwiam i mam za autorytet może ze 3? :ubawa jeden z nich to pedał .

Ale boję się pakietu, to relatywizm moralny , który rozpieprza wszystko.

Tak więc zgrzytając zębami na , dziecko napoczęte, homilie , obchody , modły zbiorowe w TV , na mętne i bełkotliwe pieprzenie o podniesieniu krzyża i umiłowaniu serca jezusowego i Maryji zawsze dziewicy , czy kogotam, wywyższeniu.
Godząc się na ewentualne  prześladowanie pedałów , a być może i mnie samego .

Jednak wolę 'rydzyka' i jego częściowo niestrawny pakiet.

A wy?

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

A co z tymi co nie wolą ani jednych ani drugich?
Ja się do nich zaliczam.
Niejednokrotnie pisałam, że nie mam nic do homoseksualistów ani do tych co Rydzyka uznają za autorytet.
To ich wybór i mi nic do tego. Aczkolwiek nie trawię wielu rzeczy, np. obściskiwania się publicznego mężczyzn
z kobietami, kobiet z kobietami i mężczyzn z mężczyznami. Uważam to za sprawy intymne zasługujące na
prywatne miejsce.
Także więc, bez względu na to jaka to płeć, nie lubię aby ze swoimi amorami obnosili się publicznie.
I to jest moje ogólne i zasadnicze zarazem zdanie w tej sprawie.

Co do Rydzyka, tak samo. Niech robi co chce ale niech nie wynosi się na piedestały, niech magluje sobie mu
poddanych w zacisznym miejscu bez nagłaśniania tego co robi. Niech rzeczywiście odda się swemu bogu
jak się należy wedle wiary a nie, że będzie robił z tego cyrk.

Jeszcze jedna kwestia, to karmienie dzieci przez matki, piersią w miejscach publicznych, to działa na mnie
wymiotnie i słusznie kiedyś, ktoś napisał, że jak zacznie robić kupę w publicznym miejscu, to też będzie
naturalne. A więc mówię stanowczo nie, karmiącym matkom piersią w miejscach publicznych.
Nie ma dla mnie na to tłumaczenia, że matka nie zdążyła w domu nakarmić czy, że dziecko nie chce
jeść z butelki. Też mam dziecko i nigdy nie obnażałam się publicznie z tego powodu.

Nie trawię też księży i nie tylko księży ale wszystkich pedofili. Lecz w szczególności, są to księża, bo uważam, że
sutanna bardziej zobowiązuje, niż psychiczny odruch zwykłego pedofila.

Jak też nie podoba mi się oczernianie jakichkolwiek polityków, bo jacy by nie byli, są to osoby rządzące
naszym krajem.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Tu w kraju za księdzem Bonieckim się opowiadam, no i zawsze za papieżem Franciszkiem.
Odpowiedz

Jak mam wybierać pomiędzy tymi dwoma, to wolę Rydzyka.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Gender natychmiast odrzucam.
Kiedyś będziemy się wstydzić za to że dopuściliśmy aby to coś stało salonowe.
Ojciec dyr. Rydzyk... wiem że na niego intensywne ataki. Tylko przyczyny są mi niejasne.
Dlaczego zarzuca mu się przedsiębiorczość? To zaleta a nie wykroczenie.
Czy duchowny nie może być przedsiębiorczy?
Ja krytyczniej postrzegam polityka który na swoich seksualnych upodobaniach karierę robi.
Odpowiedz

Moja krytyka co do Rydzyka jest taka, że niech wypierdz... w kosmos i niech ślad po nim zaginie.
To jest samozwaniec, sam siebie utytułował "ojcem" a jest co jedynie kapłanem. Taka osoba nie ma prawa wedle praw
kanonicznych, odprawiać jakiejkolwiek mszy. Oszust i złodziej!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(23-03-2020, 17:18 )hogan napisał(a):  Moja krytyka co do Rydzyka jest taka, że niech wypierdz... w kosmos i niech ślad po nim zaginie.
To jest samozwaniec, sam siebie utytułował "ojcem" a jest co jedynie kapłanem. Taka osoba nie ma prawa wedle praw
kanonicznych, odprawiać jakiejkolwiek mszy. Oszust i złodziej!

cwaniak

A tutaj to musi być plusik

cwaniak
ja pojęcia nie mam czy on święcony... myślałem że tak... no bo tego nigdy nie słyszałem . tylko że dyrektor.
No gut... jeden na święceniach fałszywych się wiezie drugi na odbycie... kurde, ale zadek to nie jest sfałszowany, rozciągnięty pewnie tak, ale oryginalny atestowany.
 To jak... Biedroń wygrał? zhm
 EE to nie glosuje. pieteczkka
Odpowiedz

Ja tam zawsze piszę co myślę a co do święceń, to ich nie ma i tyle ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nie widzę powodu, żebym musiał wybierać między jednym i drugim. To dwa ekstrema, między którymi jest od cholery miejsca. Jako liberał uważam, że obie opcje powinny (a bardziej, mogą, a nie powinny) istnieć, dopóki drugiej osobie krzywdy nie czynią.
Odpowiedz

hogan napisał(a):To jest samozwaniec, sam siebie utytułował "ojcem" a jest co jedynie kapłanem.

Ojciec z zakonie, to zakonnik, który ma święcenia kapłańskie.

hogan napisał(a):Ja tam zawsze piszę co myślę a co do święceń, to ich nie ma i tyle ubawa
Tutaj sama sobie zaprzeczasz. ubawa
Rydzyk jest po prostu niewygodny bardzo wielu środowiskom, bo mówi co myśli, choć z pewnością sam też nie jest nieskazitelny.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości