Ocena wątku:
  • 13 głosów - średnia: 2.46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rydzyk 2.0

Pastor Chojecki. 
Taka protestancka wersja Rydzyka, tyle że jego imperium dopiero rozwija się. 
Jego kanał na you tube to niezły kabaret.
Głównie zwalcza katolików, Ruskich,Chińczyków, Grzegorza Brauna i ewolucję. 
Zwolennik Macierewicza, Trumpa, Izraela, USA i dostępu do broni.
Jeden z ciekawszych według mnie youtuberow, ciekawszy nawet od prezydenta Polski hrabiego Jana Zbigniewa Potockiego.
Odpowiedz

Facet robi niezły teatrzyk ubawa2

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

jacy ""artyści"" taki"" teatr ""

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Odpowiedz

Czego to ludzie nie zrobią aby zabłysnąć. Jak chce legalizacji broni, to niech jedzie do Meksyku ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Temat z legalizacją broni wraca co jakiś czas. W Polsce to według mnie najgorszy pomysł. Wyobrażam sobie kielecką patologię jak by każdy mógł kupić broń jak w jakimś teksasie.
Odpowiedz

Powybijaliby się nawzajem i byłby spokój. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

No,nie wiem.Broń nie jest najtańszą zabawką.
A do skakania sobie do oczu z powodzeniem wystarczą pazury,narzędzia kuchenne i pięści.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Może napiszę coś bardziej poważnie.

Broń jest dla każdego, kto ma olej w głowie zamiast sieczki.

Tym co mają sieczkę w głowie, broń powinna być zakazana ale teraz jak określić, kto co ma w głowie?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Tylko czy poziom współczesnej psychiatrii pozwala prawidłowo ustalić kto nie ma sieczki w głowie?
Tak się akurat składa,że dziś byłem u psychologa w celu ustalenia czy jestem zdolny do pracy na wysokości i do jazdy pojazdem służbowym.
Wynik był pomyślny,tylko zastanawiam się co jest bardziej niebezpieczne-dziesięciotonowa ciężarówka czy jakiś pistolecik?

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości