Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Nie byłoby w tym racji, gdyby w większości nie rząd by finansował sportowców.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
Rzeczywiście, mogłem napisać poprzednicy.
Amadea napisał(a):Siatkarze są bohaterami, należy się im głęboki wyraz szacunku i uznania.
Prawda.

Pewnie dlatego PAD ich odznaczył. Czy, jak sugerujesz, jest to zbyt wysokie odznaczenie to nie mam zdania.
Jednak tutaj może lepiej nie rozpętujmy dyskusji o tym kogo i za co można jakimi orderami odznaczać, bo to temat o mistrzostwach.
<czapja>Miłego dnia... <hi>
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Obecnie nie ma wojen, przynajmniej Polska ich nie prowadzi wiec medale otrzymują sportowcy
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Nie napisałam, że wszystko lecz większość. To co idzie z różnych organizacji, to też pochodzi z rządu.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 1,607
Liczba wątków: 35
Reputacja:
273
(02-10-2018, 17:03 )bonaparte napisał(a): Obecnie nie ma wojen, przynajmniej Polska ich nie prowadzi wiec medale otrzymują sportowcy
Dokładnie. Jakie czasy, tacy bohaterzy.
Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Liczba postów: 5,359
Liczba wątków: 46
Reputacja:
239
Zodiak: strzelec
Piękny turniej był. Zasłużone zwycięstwo mimo, że wszyscy uważali Polskę za najsłabszy zespół do "obicia" i wejścia dalej a tu zonk

I osobiście uważam, że Kurek Kurkiem ale przypomnijcie sobie gdzie był Kurek i reszta zawodników jak Kubiak siedział chory w hotelu a drużyna dostała łomot... Jednak co kapitan to kapitan, jest Kubiak to i reszta inaczej gra
Nie podobała mi się sama ceremonia wręczenia pucharu. Było to totalnie bezsensu. Przynajmniej jak dla mnie.
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>