Ocena wątku:
  • 42 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co dziś przygotowujesz na obiad?

Izunia ten makaron ryż jest bardzo dobry do sałatek ubawa polegam gorąco np jako sałatka gyros ubawa pycha.

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Nie lubię ryżu a tym bardziej makaronu w sałatkach. Sałatka dla mnie to tylko warzywa lub owoce. ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Puszkowa kukurydza w sałatkach nieźle się sprawuje.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

To taka trochę inna sałatka ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Nie cierpię kukurydzy w sałatkach :ubawa:
Kukurydza to tylko ugotowana w kolbach, posmarowana masłem i szczyptą soli albo taka prosto z pola. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(28-09-2018, 21:39 )ro_bot napisał(a):  Puszkowa kukurydza w sałatkach nieźle się sprawuje.

Nie trawię konserwowej kukurydzy. W sensie dosłownym. Jak połknę,  w takiej postaci wydałam. ubawa2
A do kultowej warzywnej, wolę groszek.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Jutro spróbuję przyrządzić zupę grzybową z pieprzników jadalnych/znaczy kurek/.
Bez zaprawki z kolankami makaronowymi i ziemniakami w talarkach.
Trochę ich zamrozilem-jedyne grzyby oprócz opieńków purchawek i muchomorów,które toleruję.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

A ja ich nie toleruję, smakują jak papier. Widzę, że nasza kuchnia bardzo się różni ale wiadomo, co
kraj to obyczaj i tak samo rejon. Tak samo nie lubię grzybów z makaronem. ubawa2
No ale Kucharzowi należą się brawa pieteczkka

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Także nie lubię kurek. Inne grzyby moim zdaniem są o wiele bardziej aromatyczne.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Jak weźmiesz surowego borowika to już jak pachnie ubawa2

Zrobiłam sobie kaczy żer i tym będę się objadała zamiast obiadu. Mam lenia jakiegoś.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości