Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mistrzostwa Świata w siatkówce

Już przed meczem czułem że będzie wpadka. Nastawienie na mecz o tym świadczyło. Ale moim zdaniem to dobrze że na tym etapie gry a nie później.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Gdy się oglądało mecze Polaków, to miało się wrażenie, że wyniki są ponad ich możliwości. Ten z Argentyną był znowu poniżej wszelkiej krytyki.
Przed meczem z Francuzami przyznam nie wiem czego się spodziewać. Trzeba ten mecz wygrać, to będzie szansa na wejście do 6. Serbia to chyba jednak zespół poza naszymi możliwościami. Ale jak to zwykle u naszych siatkarzy, wszystkiego się można spodziewać. Z całą pewnością skupienie bedzie o wiele wyższe niż z Argentyną.

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

Czas triumfu chwilowo się skończył. Zostały zespoły o najwyższym poziomie gry i może być różnie.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

5 (?) meczów pod rząd wygranych , być może atak się wypalił i ostatnie dwa mecze wtopione , , nie ma co dramatyzować jeszcze nie wszystko przegrane , szanse są na medal

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Tak się na tych mistrzostwach składa, że Polacy mają ustawkę pod medal. Pierwsza grupa, w której byli najłatwiejsza z możliwych, bo z gospodarzem Bułgarią. Potem wystarczyło wygrać 1 mecz z 3. Akuratnie to przyszło ze średnio zmotywowaną Serbią. Serbowie już przed meczem z Polakami mieli zapewniony awans. A teraz jeszcze z całą pewnością, nie trafimy na najmocniejszych na tym turnieju Amerykanów. Los Polakom sprzyja.

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

Zobaczymy jak to wszystko się ułoży. Ja wczoraj niestety nie oglądałam. Pierwszy mecz reprezentacyjny od wielu wielu wielu lat, który opuściłam ale niestety zdrowotnie nie wydoliłam.
Mam nadzieję, że te głosy jakoby Serbia celowo się podłożyła naszym są nieprawdziwe. Wtedy zaciera się piękna idea sportu i gra fair play.
Trzymam kciuki za chłopaków, życząc im zwycięstw i pięknych emocji dla kibiców.

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Jaka parodia, facet gada co wylosowane zanim otwiera drugi pileczke. Nie dość ze wałek to nieudolny i transmitowany na cały świat.  To jakiś tamtejszy PZPN?
Dramat i komedia w jednym.. XD
Odpowiedz

Boni wszędzie zaczynają być wałki. To jest smutne. Umiera prawdziwa rywalizacja :smutek:

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Kiedy grają?
Odpowiedz

(26-09-2018, 17:45 )bonaparte napisał(a):  Kiedy grają?

Dzisiaj gra Serbia z Włochami 21.15
Teraz trwa Brazylia - Rosja, jest 0:1.  Starcie gigantów!

Nasi jutro z Serbią o 20:30, potem w piątek z Włochami chyba o 21.00

Już jest 2:0 dla Ruskich
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości