Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Podjadanie

Kręgosłup w tym nic nie przeszkadza, to bardzo proste jest do wykonania, na prawdę a efekt widać gdzieś po miesiącu... a jak pięknie wpływają takie ćwiczenia na smukłe nogi!

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Teraz dałaś mi zadanie ubawa2..dzięki..co prawda rano nie chce mi się, ale przed spaniem nie mam zastrzeżeń :lol:

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

[Obrazek: 29upzx4.gif]
Odpowiedz

Trzymam kciuki hug

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(06-10-2014, 20:09 )Roślinka napisał(a):  no jak z moim kręgosłupem wyrobię ubawa..dziękuje buziak
Spokojnie, dorzuć 150 pompek i 1000 przysiadów, 100 podciągnięć na drążku(taki między futrynami)...i jeszcze coś.... wymyślimy :wink:
Odpowiedz

No Krzysiu bez przesady ale to co napisałam, to wiem po sobie, że to nic nadzwyczajnego i da się to zrobić, każdy bez wyjątku. :buzki:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(06-10-2014, 20:26 )hogan napisał(a):  Kręgosłup w tym nic nie przeszkadza, to bardzo proste jest do wykonania, na prawdę a efekt widać gdzieś po miesiącu... a jak pięknie wpływają takie ćwiczenia na smukłe nogi!

Nooo ja tylko mięśnie brzucha sibie wrobiłem....chyba z tymi ćwiczeniami przesadziłem. :zdziwienieke:
Odpowiedz

Owszem, mięśnie brzucha można wyrobić samymi nożycami i rowerkiem, nie trzeba do tego siłki. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-10-2014, 1:59 )hogan napisał(a):  Owszem, mięśnie brzucha można wyrobić samymi nożycami i rowerkiem, nie trzeba do tego siłki. ubawa2

Tak  to prawda. 
Odpowiedz

Ćwiczyłam...heh, łatwo nie jest :lol:..ale nie poddam się :radocha:

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

[Obrazek: 29upzx4.gif]
Odpowiedz

Nie opieram się podjadaniu zwłaszcza nocą...nie usnęłabym z pustym żołądkiem....
przed snem mlekoi coś do mleka najlepiej coś słodkiego.
A ćwiczyć mi się nie chce, jak się naganiam przez dzioeń zawstydzony
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości