Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 25 głosów - średnia: 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moda na brody

Nastała. Kiedyś miałem brodę. Niewygodne to, od kiedy ja zgolilem czuje się lepiej. 
Ogólnie się. 

Odpowiedz

Zauważyłem.
Dzięki tej modzie -
-niejeden młody wydaje się być żywym zabytkiem przyrody.
Czasem ubieram się w brodę starokawalerską typu "wyżeracz powideł".
Przewaznie jednak moja brzytwa jest dla niepożądanego zarostu bezlitosna.
Ciekawe,że latamy w kosmos,potrafimy przeszczepić prawie każdy organ a nie potrafimy się skutecznie pozbyć tego zbędnego balastu ewolucyjnego jakim sa włosy?

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Umieściłeś wątek w dziale z życzeniami, przeniosłam do mody.

Nie lubię brody. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Niecierpię!
Jak widzę takich zarośniętych typów mam serdeczną potrzebę wręczyć im maszynki za darmo. Dla mnie jest to ohydne i tyle. Jakbym chciała zarośniętego capa to bym sobie takiego kupiła i pasła na ogrodzie a nie wpuszczała do domu, musiała na takiego patrzeć czy całować

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Trudno mieć pretensje,że ktoś chce wyeksponować trzeciorzedne cechy płciowe,które być może go zaskoczyły.
Czasy się zmieniają i broda nie czyni już nikogo mędrcem ani patriarchą jakimś ubawa

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

To nie minęła?
Podobno brodacze mają coś do ukrycia. Nie wierzę w to.
Miałam styczność z jedną brodą, pewnego księdza... nie było to miłe doświadczenie.
Broda ma coś w sobie (nie lokatorów, nie o to mi chodzi). Niektórym pasuje, z naciskiem na niektórym. Jeśli do tego jest pielęgnowana, to mnie nie przeszkadza.
Wyłamałam się. ubawa2

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Z zarostu mam tylko wąsa. Mam go odkąd zacząłem zarastać.ubawa Tak sobie w młodości postanowiłem i tak zostało.
Brody nigdy nie miałem, mimo iż mnie kiedyś żona namawiała.ubawa

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Jednym wąsy pasują innym, nie.
Ja no wąsów bym nie mógł nosić wyglądałbym jak Małysz. ubawa
Odpowiedz

Pokaż swoją twarz Boni ubawa Jestem ciekawa jak wyglądasz ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Nie pokaże, bo już tysiące razy Go prosiłam... no może Tobie zrobi wyjątek ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości