Pozwólcie, że coś wyjaśnię.
Nie wierzę w sny, że rzekomo coś przepowiadają, itd. Sen to nasze obrazy, widziane w lepszym świetle lub gorszym, ładne
i brzydkie, koszmarne, szpetne, obrzydliwe, urocze, itd., do tego wymieszane z naszymi emocjami, niekoniecznie łączącymi
się z którymś z obrazów i na dokładkę, nasze życie i wszystko z niego plus obrazy z wyobraźni. Jak wymieszamy wszystko
wrzucając do ogromnego kotła, to powstanie nie granat ale z milion bomb atomowych.
Jednakże, gdy kiedyś przeglądałam senniki, to wiele rzeczy i tak mi się nie sprawdzało lub zwyczajnie mijało się z celem.
Są jednak ludzie, bardzo wielu w realu, którzy chcą abym im przetłumaczyła ich sny a robię to wyłącznie na podstawie
mojej logiki i Ci ludzie twierdzą, że zawsze wszystko im się sprawdza.
Druga strona medalu jest taka, że moim zdaniem, to nie jest tłumaczenie ich snów ale widzenie ich problemów i z czym
kojarzą się dane obrazy w śnie i które rzeczywiście, bez wróżenia, mogą się spełnić, bo to nasze życie.
I teraz też pozwólcie, że w skrócie wyjaśnię co pi razy drzwi, oznaczają Wasze sny.
Karolinko, Twoje sny o treści horrorów, biorą się z emocji w życiu nerwów a przy tym z oglądania "mocnych" filmów
lub słuchania takowej muzyki.
Moja rada, nie oglądaj i nie słuchaj niczego, co budzi mocne emocje.
Ewuniu, Twoje sny widzę tak:
Masz problem lub więcej problemów. to norma u każdego człowieka bo każdy ma problemy. Problemem w Twoich snach
jest to, że Ty wszystko mocno przeżywasz emocjonalnie i stąd dziwne a nawet sny, które Ciebie przerażają.
Widzę wiadomość(list, paczka, telegram, sms- s, rozmowa telefoniczna, list, czy coś z tych rzeczy) związaną z pocztą.
Coś dostaniesz lub dostałaś przez pocztę(może być kurier, to bez znaczenia, ważne, że chodzi o dostawę).
To co się z tej "wiadomości" dowiedziałaś, zmartwiło Cię lub nawet zbulwersowało i szukasz rozwiązania. Nie umiesz sobie z tym poradzić a na dokładkę, partner Ciebie w tym nie wspiera lub wspiera ale ma w zasadzie odmienne zdanie a Ty nie
wiesz co jest lepsze. to co Ty chcesz, czy to chce Partner i chciałabyś aby wszyscy byli zadowoleni ale najbardziej
jednak, podoba Ci się Twoje rozwiązanie.'
I przez to, jesteś w kropce. Wygląda na to, że "maczał" w tym palce ktoś z rodziny, niezbyt lubiany przez Ciebie lub przez
innych.
Moja rada: Idź spokojnie spać, odrzuć wszystkie złe myśli, napij się gorącego mleka i miej wyłącznie piękne i pozytywne myśli.

Czy też, jeśli nie lubisz mleka, to wypij herbatę jakąś na uspokojenie, choćby melisę.
Jacku, w Twoich snach widzę ogrom niedokończonych spraw, tych ważnych i tych "błahostkowych".
Cierpisz z jakiegoś powodu, może jakaś choroba, z którą się borykasz lub o której jeszcze nic nie wiesz.
Jak już, stawiam na górne partie ciała, od pasa w górę. Może być ręka czy brzuch a nawet głowa.
Ty masz nadzieję, że wszystko samo się jakoś poukłada ale mimo to, nadal nie daje Ci to spokoju.
Czyżby problemy w rodzinie Ciebie męczyły?
Moja rada: Kto nie przywiązuje wagi w małych sprawach, w dużych nigdy sobie nie poradzi.

Załatw wszystko zaległe a sny staną się przyjemniejsze.
Zaległe mogą być nawet z czasów dzieciństwa.