Ocena wątku:
  • 30 głosów - średnia: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Na 100 chorób i ochronę przed rakiem jelita grubego

Mama ma stomię i wielką przepuklinę obok... w niej odrasta guz. Żołądek w ciągłym zapaleniu.
Odpowiedz

Ojej, ojej, straszne co piszesz i bardzo współczuję. I to ten guz jest w podejrzeniu, że jest rakiem?
Bo jak nie, to powinni usunąć przepuklinę... ciężka sytuacja, bo praktycznie wszystko razem ale przepuklina
tak samo jest bardzo niebezpieczna, bo może pęknąć. Co w ogóle lekarze na to? Zamierzają coś z tym zrobić?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Pisałam wyżej, że dzielne walczy z rakiem ubawa Sprawa jest trudna, przepuklina tuż obok stomii. Ciężko mi pisać z ekranowej, może jutro dojdzie klawiatura ubawa Jamnik+kawa+biurko i po klawiaturze...
Odpowiedz

Rozumiem ale jak będziesz już mogła to odpowiedz proszę, czy lekarze zamierzają coś z tym zrobić, bo tak
żyć się nie da. Da się ale w cierpieniach.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

współczuje wszystkim chorym i z  problemami jelita grubego , miałem także wielkie problemy z tym jelitem , jakoś wszystko się układa po mału .
 A jeśli chodzi o kapuste to ma być zwykła biała?  bo ta na zdjęciu w pierwszym poście wygląda mi na włoską .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Tak, zwykła biała ale może być też karłowata, czyli taka jak na zdjęciu. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Witam, mój ojciec jak i każdy z jego rodzeństwa zmarli na raka, także jestem w grupie ryzyka. Od 2000'jestem pod stałą opieką onkologa co jakiś czas badania i jak na razie jest ok.
Odpowiedz

To dobrze, że jesteś pod kontrolą ale także współczuję.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

kuzynka zachorowała na raka jelita grubego w wieku 48 lat. Przeszła serię chemioterapii i na razie odpukać.
Odpowiedz

To odpukujemy ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości