Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 30 głosów - średnia: 2.53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowy trener reprezentacji w piłce nożnej

Jerzy Brzęczek został nowym selekcjonerem reprezentacji Polski. Oficjalnie w nowej roli zostanie zaprezentowany 23 lipca, podczas konferencji prasowej zorganizowanej na Stadionie Narodowym. - To trener, który potrafi odnaleźć się w trudnych sytuacjach, nie traci zimnej krwi. Zawsze potrafi zmotywować swoich zawodników, dotrzeć do nich, wstrząsnąć nimi - w rozmowie ze Sport.pl mówi Seweryn Kiełpin, były piłkarz Wisły Płock, który był zawodnikiem Brzęczka w płockim zespole, a niespełna 10 lat temu grał z nim w Polonii Bytom.

Źródło: http://www.sport.pl/mundial/7,154361,236...weryn.html

Jakie jest Wasze zdanie na temat nowego trenera? Zapraszam do dyskusji ubawa

Ode mnie, Nawałka powinien zostać! Ponadto decyzja zapadła bardzo szybko, więc myślę, że ta cała szopka z podpisaniem przedłużenia kontraktu z Nawałką a ostatecznie jego rezygnacja to po prostu jedna wielka ściema. Nie jestem przekonana do nowego trenera ale zobaczymy co pokaże.
Odpowiedz

Moje zdanie jest takie, że z pustego dzbana, to i Salomon nie naleje a więc bez względu na to jaki by był
trener, to wszystko i tak zależy od piłkarzy. Jak Oni będą chcieli grać, to i mecze będą wyglądały inaczej.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Otóż to a mówiąc szczerze krew mnie zalewa nasze narodowe podejście do takich akcji, czyli turniej nie tak jak trzeba -: wypad trenera = jedna wielka porażka i chaos. Nie ogarniam tego po prostu ale to samo dzieje się w siatkówce czy w szczypiorniaku, pomijam fakt, że szczypiorniak miał przez kilka lat trenera Wentę i to on w końcu zrezygnował. Jest to po prostu nielogiczne. Nie da się stworzyć nowej dobrej drużyny jeśli non stop zmienia się sztab trenerski. Na przykładzie siatkówki np. trener Brazylii bardzo znany krzykacz i nerwus tłukł kadrą wiele lat, wypadali zawodnicy ale on ciągle stał za sterem niezależnie jak wychodził sezon reprezentacyjny. Tylko u nas jest moda, że cokolwiek pójdzie nie tak od razu leci trener. Nosz kurrrrr...
Odpowiedz

Problem w polskim sporcie jest taki, że lubimy mieć jednego bohatera.
Przykład, Adam Małysz. Ile tal trawo stworzenie drużyny skoczków? Byli dobrzy, nawet tacy co dorównywali Adami (choćby Stoch), świetny zespół trenerski, ale największa kasa jest z jednej gwiazdy.
W sporcie drużynowym tak się nie da. Mogą być świetni zawodnicy, ale jak każdy chce być gwiazdą, to nawet najlepszy trener nie pomoże.
Dajcie nowemu trenerowi szansę.
Nawałka podobno sam zrezygnował. Boniek namawiał go żeby został. Jak dokładnie było, tego się nie dowiemy. Kiedy Boniek powoływał Nawałkę, również kręcili nosami, a ładnie wyprowadził drużynę.
Przed nowym selekcjonerem stoi ciężkie zadanie. Moim zdaniem powinien wprowadzać młodszych zawodników, bo kadrę mamy leciwą.
Zobaczymy czy wujek Błaszczykowskiego okaże się człowiekiem na właściwym miejscu, tylko dajmy mu szansę.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Nie przypominam sobie tego piłkarza , mimo ze był także kapitanem , być moze okaże sie dobrym wyborem , dajmy mu szanse , tak naprawdę były trener reprezentacji nic nie pokazał , udało się wejść do 32-ki i na tym koniec , sparing drużyny były słabe ,plasowały sie daleko w liście rankingowej , wiec było jak bylo , ale to już historia ,idzie nowe i niewiadome .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Nie no miał być Zidane z Realu trenerem a jest Brzeczek z Wisły Płock. ubawa
Odpowiedz

Kurcze nie oglądałem a Legia przegrała u siebie z jakimiś badziewiakami ze Słowacji. Ostatnio pod wpływem mundialu zacząłem śledzić trochę polską piłkę i dochodzę do wniosku, że polski futbol to jest mega dramat. 
 Brzęczek to jest były piłkarz, medalistya olimpijski, ale jako trener nie ma żadnych osiągnięć, myślę że więc nic się nie zmieni, i dalej reprezentację i ligowe zespoły będzie się oglądało jak dobry kabaret.
Odpowiedz

(25-07-2018, 0:39 )bonaparte napisał(a):  Kurcze nie oglądałem a Legia przegrała u siebie z jakimiś badziewiakami ze Słowacji. Ostatnio pod wpływem mundialu zacząłem śledzić trochę polską piłkę i dochodzę do wniosku, że polski futbol to jest mega dramat. 

Boni bo taka jest prawda, nasza "liga" to dno i metry mułu niestety

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Porażka porażką, trudno zdarza się (co z tego, że przegraliśmy 2x z rzędu). Moim zdaniem internauci nie powinni przerzucać się na Wags to nie ich wina. To, że przegraliśmy świadczy o złym przygotowaniu reprezentacji oraz składzie
Odpowiedz

ubawa2
Totalna kompromitacja ubawa2 
:ubawa:
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości