27-07-2018, 14:06
Gdzie kupić Rododendron(azalia, różanecznik)?
27-07-2018, 16:16
Muszę poszukać w necie
Może uda mi się pomóc
Może uda mi się pomóc
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
27-07-2018, 16:38
Buuu nie znalazłam. Miałam podobną, chyba nawet to co na zdjęciu ale kupowałam ją w centrum ogrodniczym. Ona z czasem zaczęła zmieniać kolor kwiatów na różowe. Była piękna miałam ją wiele lat ale ostatecznie zdechła. Przeszukałam allegro ale nie widzę już jej
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
27-07-2018, 16:42
Szkoda, może jeszcze znajdę a obecnie zamówiłam takie białe i czerwone. 
A propos Twego kwiatka, to raczej nie umarł, one wegetują przez zimę, trzeba je tylko w zimnym trzymać.
Ludzie często je wywalają, bo nie wiedzą o tym. Ja też tak wywaliłam kilka sztuk.

A propos Twego kwiatka, to raczej nie umarł, one wegetują przez zimę, trzeba je tylko w zimnym trzymać.
Ludzie często je wywalają, bo nie wiedzą o tym. Ja też tak wywaliłam kilka sztuk.
27-07-2018, 16:49
Ja miałam w gruncie
przeżyła pewnie z 5 lat
przeżyła pewnie z 5 lat
27-07-2018, 16:51
Myślę, że nadal by żyła, bo są wieczne a "dorosłość" osiągają dopiero w wieku 10 lat.
27-07-2018, 16:54
Mam jeszcze 2 ale są wieeeeelkieeeee
Jedna pomarańczowa i druga biało żółta. Żałuję, że zdjęć nie zrobiłam
Jedna pomarańczowa i druga biało żółta. Żałuję, że zdjęć nie zrobiłam
27-07-2018, 16:57
No to zrób, chętnie popatrzę
27-07-2018, 16:59
Deszcz je skutecznie unicestwił. Nie ma już kwiatów, tak samo jak moje lilie drzewiaste
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: rododendron-azalia-rozanecznik2481.jpg]](https://budujesz.info//pliki/image/artykuly/kwitnace-rosliny-doniczkowe/duze/rododendron-azalia-rozanecznik2481.jpg)